torstai 24. kesäkuuta 2010

Erityisen hieno lohikäärme

Hauskan päivän ilta, aloitin aamuni kampaamalla naamani ja antamalla muiden kammata peruukkini. Peilistä katselee jälleen ihminen, jee! Myöhempää päivää vietin kevytshoppailemalla (lue pienellä budjetilla) neiti Nökön kanssa. Siitä jatkoimme heppailemaan Esikko muassamme. Oi – ihanat hevoiset, kuten Esikko sanoo. Jolkotteli ihan tohkeissaan ja autuaana.

Esikolla on jokin ihme juttu lohikäärmeistä meneillään, eilenkin istuin koneella aivan täydellisessä euforisessa rauhassa, kun yllättäen sylkeä roiskuva, helikopterin lailla räpiköivä 178 senttiä pitkä härveli oli kävellä ylitseni. Ei hätää – sehän oli vain se erityisen hieno lohikäärme. Se syöksi tulta ja laavaa ja sillä oli hirrrmuiset siivet ja häntä. Olisihan tuo pitänyt tietysti heti tunnistaa. Ensin piti kuitenkin kuivata naama, oli aika märkä.

Ai niin, värjäsin yllättäen taas, kuola valuen odotan kuivumista. Olen parantumaton.


Kaikenlaista kaunista kuvattavaa löytyy taas luonnosta, vielä kun kuvaajakin tajuaisi, että kuvassa luikertelee jotakin ihan sinne kuulumatonta, heh!

4 kommenttia:

 1. Hauskaa juhannusta koko teidän poppoolle:)
  Muista keittää sellaistakin keittoa mitä voi syödä;)

  VastaaPoista
 2. Lila: Ihan yhtä hauskaa ja upeaa teillekin. Siirryin tässä kokonaan eri tyyppisiin sooseihin, tein pastaa - namia!

  VastaaPoista
 3. Hyvä Juhannusta sinulle! Täällä odotellaan sinun seuranasi lankojen kuivumista, on ne niin upean värisiä olleet ainakin tähän asti, mikseivät sitten jatkossakin :)

  VastaaPoista
 4. Sude: Iloista juhannusta myös sinulle!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.