lauantai 26. kesäkuuta 2010

Heinäpellon reunassa

Tänään teimme nostalgisen lounasretken. Pakkasimme kahvit, mehut ja eväsleivät mukaamme ja hyppäsimme lasten ja Annin kanssa autoon. Matkamme vei muutaman kilometrin päähän heinäpellon reunaan, Miehekäs siellä niitti heinää nurin ja menimme sinne lounas/evästaukoa viettämään, oikein mukavaa heinäkärryn reunalla puputtaa. Sen verran tuuli, ettei paarmoja eikä muitakaan ikäviä pörriäisiä näkynyt.

Sain tänään myös valmiiksi ensimmäiset hullutussukkani. Novitan Marjaretkeä taitaaa lanka olla ja Neiti Nökö nämä jalkaansa saa.Tänään on herkuteltu muutoinkin niin, että vatsani huutaa pullottaa ihan pinkeyttään ja yleistä ahdistustaan.

Näille seuraaville pitäisi jo melkein perustaa oma katsomonsa (lue bloginsa), mutten jaksaisi kuitenkaan montaa eri blogia päivitellä ja tahdon nämä jonnekin muistiin ja säilöön, joten joudutte kestämään.

Löysin tuolta Saukkolan Supermarketista vielä valkoista 7V:aa ja niinpä laitoin keitokset taas porisemaan.Ylin ja alempi oikealla ovat kuvissa oikean värisiä, mutta tuota vasenta alhaalla ei saanut mitenkään oikeaksi, on siis sellaista tummaa purppuran liilaa, syvää metsänvihreätä ja tummaa petroolia. Välillä tuo kuvaaminen on melkoisen tuskaista, kerrassaan.

Nyt taidamme suunnistaa saunaan, näin heinätöiden aikaan se lämpiää harva se ilta.


5 kommenttia:

 1. Vautsi! Mitä ihania värejä langoissa.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat neiti saa:)
  Ja mitä kauniita värejä olet taas loihtinut! Olet sinä taitava nainen:)
  Minä en enää malttanut, vaan puikoille pääsi se sinulta viimeksi saamani lanka! Niistä sukista muodostuu mansikkatoffee-sukat, tosin ne on vasta ihan alkutekijöissää.

  VastaaPoista
 3. Villasukka: Kiitos kaunis:)

  Lila: Kiitos, odotan into piukeena mansikkatoffeitten valmistumista.

  VastaaPoista
 4. Taas aivan ihania lankoja. Yleensäkin tummanvihreä sopii todella hyvin yhteen violetti/purppurasävyjen kanssa.

  VastaaPoista
 5. Päivi: Yllätyin itsekin miten hyvin tosiaan sopii. Kokeilemalla ja vahingossakin syntyy oikein hauskoja ja hyviä yhdistelmiä.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.