perjantai 22. heinäkuuta 2011

Kesän iloja


Kesä se on sitten täynnään iloja. Saa pelata frisbeetä, kiusata kissoja ja juosta muuten vaan. Vaikkakin täytyy tunnustaa, että pelaajamme hyytyi jo vartin päästä ja halusi sisälle:) Kuuma siis on, varjossa äsken 29 astetta. Kaikesta huolimatta aion väripadan ääreen kohtasellaan. Suomenlampaan sukkalankaa tällä kertaa, nami nami.

Kosti ja Kusti ovat tosiaan löytäneet uuden reitin ulos ja yhtenä aamuna Kusti jopa hyppäsi tuosta sisäänkin vaikka pudotusta on yli kaksi metriä.Sunnuntaina aiomme neiti Nökön kanssa Tanhuhovin kirpputorille. Neiti myy pieneksi jääneitä vaatteitaan ja minä hiukan sitä sun tätä tarpeetonta. Tulkaahan moikkaamaan ken sinne eksyy. Minut tunnistaa tuosta alapuolella näkyvästä kukkahatusta ja suurista pöllön silmiä muistuttavista aurinkolaseista. Sinne en kyllä ajatellut lankoja mennä myymään, mutta jos nyt sattuisit jotain ostamaan tätä kautta niin sieltä saa kyllä hakea, vinkkaus vain ja tiedän kaapata vyyhdit mukaan.Nautitaan kesästä vaikka välillä onkin jo ihan tukalankin kuumaa.

4 kommenttia:

 1. Voi, kyllä tätä lämpöä ehtii kaivata niin moneen kertaan! Kun tuuli ei nipistä vaan hellii ihoa, kun voi kulkea avojaloin eikä varpaita palella. Mukavaa kirppistelyä!

  VastaaPoista
 2. Saila: Niinpä, sitä tässä yrittää itselleen aina muistutella kun suu pyrkii aukeamaan turhiin valituksiin:)

  Riitta Sinikka: Sinulle myös Riitta, oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä, käännetään positiiviseksi tämä lämpö!

  VastaaPoista
 4. Ihana kesä ja ihana helle. Kyllä koira osaa nauttia - se näkyy noista kuvista.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.