torstai 14. heinäkuuta 2011

Iltalenkillä

Tämä päivä ei sitten kyllä mennyt aivan putkeen. Yritin löytää noita Tico Ticoja värjäyksiini, tuloksetta. Länsi-Uudellamaalla noita ei sitten ilmeisesti ole. Kolme paikkaa kolusin, onneksi Lila lupasi koettaa jelppiä hädässäni. Lohdutukseksi rohmusin lähes kaikki löytämäni Nallet matkaani. Syyttäkää siis minua, jos ette löydä yhtään valkoisia Nalleja kaupasta:)

Kaiken lisäksi Viivi-biilistä puhkesi oikea eturengas. Jotensakin tuntui siis, etteivät kaikki haltijat olleet puolellani.

Mutta ei anneta kaikenlaisten vastoinkäymisten haitata. Iltapuhteeksi otimme Neiti Nökön kanssa kameran ja Annin matkaamme ja lähdimme iltalenkille. Näin innokas lenkkeilijä meillä oli muassamme.

Tienpientareet ovat ihan täynnään kaikkea kaunista

Minusta jopa erilaiset heinätkin ovat niin kauniitaJa eräs joka paikkaan nenänsä työntäväkin taisi saada aivastuskohtauksenNaapurin orivarsa sai meidän jakamattoman huomiommeMiehiä ihailimme heinätöissäänTakaisin tullessa yllätimme Repen hiirijahdista, heti kuvan ottamisen jälkeen nappasi saaliinsa ja jolkotti ylös kotipihaan sitä talteen viemään.Minä kyllä rakastan kesää yli kaiken, se on se minun vuodenaikani. Ei tarvitse palella eikä vilusta väristä. Saa vaellella mailla ja napsia kuvia mitä kauneimmista yksityiskohdista. Kaikkein parasta on tietysti loma, ei kiirettä minnekään. Sen kun vaeltaa ja haaveilee. Niin ja tietysti värjäilee ja tikuttelee, mitä sitä ihminen muuta voisi toivoa, kysyn vaan:)

Savannin jengiä pukkasin muutaman myyntisivulle. Nyt keittämään teekupposta. Tajusin tässä juuri, että olen näinä päivinä ollut ilman kahvia jo puoli vuotta. Välillä tuoksuttelen juuri keitettyä kaffetta, mutta ei sen kummemmin sitä kuitenkin tee mieli. Vähän sama asia kuin makkarassa, minusta grillattu makkara tuoksuu hyvälle, mutten suurin surminkaan suuhuni laittaisi (tiedän, olen kummallinen suomalainen).
10 kommenttia:

 1. Tuo koirasi näyttää näissä kuvissa kyllä aika samanrotuiselta kuin meidän karvakasa. Mikähän mahtaa olla rodultaan?

  Tänään nuuhkin tuoretta kahvia, mutta teetä minäkin olen juonut jo pidemmän aikaa. Tänään teki pikkuisen mieli kupillista maitokahvia, muuten en olekaan sitä pitkään aikaan kaivannut.

  Ihania kesäkuvia!

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma noissa kuvissa. Kyllä Suomen kesä on ihana!

  VastaaPoista
 3. raitasukka: Anni on 6v. ja löytökoirana n. vuoden vanhana meille adoptoitu. Epäilyksen eväinä meille annettiin norjanharmaahirvikoira-saksanpaimenkoirasekoitus:) Kovin onkin metsästysviettinen, meni kolmisen vuotta, että päästiin tähän, että voi olla vapaanakin.

  Teestä olenkin löytänyt makoisia herkkuja minäkin:)

  notto: Kiitos, kunnia kyllä kuuluukin juuri luonnolle itselleen:)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Aamulla vein tyttöä leirille ja näin ensimmäiset kurjet pellolla ja tuli jo syksyinen olo. No, eipä ole haitannut, vaikka tämän päivän on satanut, luonto huutaa vettä. Meillähän ei ole muuta satanut viikkoihin, kuin maanantain aamuyönä.
  Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia. Olen samaamieltä, kesä on paras vuodenaika!

  VastaaPoista
 6. Mammutti: Kiitos:) Samoin sinulle oikein mukavaa viikonloppua!

  Neule-Kirppu: Voi kiitos=) Nyt sitten mielellään vain kesä saisi kestää ja kestää...hih!

  VastaaPoista
 7. Ihania leppoisia lomakuvia! :)
  Hyvinhän sinulla Kyjyt on mallillaan, samassa vaiheessa taidetaan olla ;)

  VastaaPoista
 8. Kauniita kesäisiä kuvia, söpö koira ja värjätyt lankasi ihania.

  VastaaPoista
 9. Kesä on minustakin paras vuodenaika.
  Koissu on niin söpöläinen ja kesäkuvat piristää mieltä.

  VastaaPoista
 10. Pirjo: Juuh, yritys ainakin kova:) Lomaa saisi olla tuplamäärä vuodessa, hih!
  Smirgeline: Voi kiitos:)
  Tupu: Niinpä, sinun herkkuruokiasi aina pitää käydä kurkistelemassa:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.