perjantai 29. heinäkuuta 2011

Turmiolan Tommi

Otsikko kyllä kertoo aika lyhyesti ja ytimekkäästi kaiken tästä päivästä. Lyhyesti totean vain, että rikkoutuneita astioita, useampi pahoinpidelty mänty ja miniläppäri, jonka näyttö on entinen. En puhu tänään niistä rikkimenneistä ikkunoista, harmittaa liiaksi. Tuo poika tulee kalliiksi. Sakset ovat taas olleet kovassa käytössä myös, leikkelee paitojaan ja housujaan jälleen. En ymmärrä tuota juttua ollenkaan. Pitkään mietin kaupassa ostanko uusia vai pistänkö pojan menemään noissa kouluun ja selittämään kyselijöille mistä on kyse. Miehen kokoiset verkkarit ja collarit maksavat ihan kiitettävästi.

Toivottavasti männyt tästä vielä elpyvät, viilteli sen toisen vielä pahemmin. Mistä lie löysi aseen ja minkälaisen - en vielä ole jäljittänyt sitä.


Sitten hiukan koomisempiin asioihin, Kustia nauroin eilen aamulla. Oli poika hiukkasen märkä, katsokaas vaikka. Jäljet kertovat, että aamukasteisilla pelloilla oli tullut juostua.


Yh, hyh - sanoo ilmeAuttakaa mua, kuivatkaa mut heti!

Toinen veljeksistä taas otti eilen näin lokoisasti keskellä pihamaataRepestä valitettavasti harvoin saa kuvia, on niin täysin oman tiensä kulkija eikä tykkää kamerasta sitten vähääkään, mutta vilautetaan sentään persoonallista nenuaan ja tassuaan
Heti kuvan oton jälkeen oli jälleen kiire reissun päälle. Se on sellainen kulkija-Kuosmanen tämä poika. Hurja hiiri- ja rottakissa. Onneksi sentään välillä saa hiukan sylitellä ja helliäkin.

Minun päiväni on koostunut paikkojen penkomisesta ja sainkin lankainventaarion tehtyä. Yli 8 kiloa lankaa lähtee kiertoon. Neulomoon heivasin yli 5,5 kilon lankapaketin , myyntisivulle loput itselleni puhumattomat värjätyt ja huuto.nettiin 2,7 kilon sukkalankapaketin. Penkomiset jatkuvat varmaankin seuraavaksi kankaiden osalta, mutta aikaisintaan huomenna.

Viimeinen lomapäivä on siis käytetty kohtuullisen hyödyllisesti. Ukkonen jyrisee taas tuolla taustalla, liene kohta viisain sulkea kone.

6 kommenttia:

 1. Ukkonen jyrisee täälläkin taustalla, tai menikö se jo yli. Minulla on yleiskäytössä läppäri, niin otan sen irti seinästä vain.
  Voimia toivottelen! Hurjaa, ja hurjan paljon kestämistä. Kai tuhoisuus joku päivä loppuu, pakkohan sen on?! Siihen asti, VOIMIA!
  Aivan ihanat kissat, voi että kun onkin aamukasteinen heinä harmillista! Ja nyt tarttuvat kaikki siemenetkin turkkiin matkan varrella. Ilme on näkemisen arvoinen: Palvelua ja heti! Pyyhe! Fööni! Ruokaa lohdutukseksi! :-D
  Ja ihana harmaa Kosti niin suloinen, sekä tässä että edellisen kirjoituksen kuvassa <3 Repellä on ihana tassuläikkä <3
  Voimahali vielä kerran.

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että tuhotyöt loppuvat pian! Hali sinulle ystäväni:)

  VastaaPoista
 3. Saila: Voi tulinpa iloiseksi kommentistasi:) Kyllä se sitten viimeistään helpottaa kun Esikko muuttaa kotoa tukiasuntolaan, (sitten joskus)- onneksi tällaisia päiviä ei ole ihan hirveän usein. Harmaa on mun lempiväri, hih!

  Lila: Kiitos halista:) Sinulle myös:D

  VastaaPoista
 4. Voi mikä märkä kissuus! Ilme on kyllä paljon puhuva. Loma on ohi täälläkin, ei siis muuta kuin mukavaa viikonloppua ja töihin paluuta!

  VastaaPoista
 5. Voi sinnuu. Tai eihän tuohon voivottelu auta, voimia.
  Kissu pieni, nahkee olo ;)

  VastaaPoista
 6. Marjakin oli luova lapsena. Jos hän tarvitsi palan kangasta, sitä sai näppärästi ikkunaverhoista.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.