lauantai 20. elokuuta 2011

Helsinki-päivä

Tänään oli taas sellainen ihana ystävä-lauantai. Aamulla kapsäkin kanssa onnikkaan ja kohti Kamppia.
Nämä meidän tapaamisemme ovat aina sen laatuisia, ettei koskaan onnistu tyhjin käsin palaaminen. Ei vaikket ostaisi itse mitään, niin vähintäänkin tuliaisia sieltä on aina tuomisina. Niin nytkin. Ihana Sarpun tuotantoa oleva pussukka, silmukkamerkkeihin renkaita ja suloiset pöllökorvikset. Taidetaan molemmat olla höpsähdetty pöllöihin, ovat ne niin ihania ja arvoituksellisia olentoja. Minä olin aikonut Lilalle tekaista erään kivan yllätyksen vaan kun räpylät ovat olleet niin kipeinä niin nappasinpa Samun ja Orvokin ja kotiutin heidät uuteen kotiin.

Eikä se ihan vielä siihenkään päättynyt, vaan vielä tällaisen hauskan kirjankin sain. Tätä me ryhdymme neiti Nökön kanssa kyllä zoomaamaan lähitulevaisuudessa.


Enkä tainnut kyllä ihan ilman omiakaan tuomisia selvitä sillä kun tepsutimme aluksi Sinelliin. Lilan sieltä piti tarvikkeita hakea ja tarttuihan minullekin jotakin pientä sieltä. Niistä ei nyt tosin kuvaa ole, mutta kaulakorutarvikkeita lähinnä ja siellä sitä tuli sorruttua myös Suuren Käsityölehden tarjoustilaukseenkin. Sinellistä matkamme jatkui Fiinaneuleeseen, lähinnä koska oli lähimpänä sillä hetkellä eikä mieli tehnyt liikoja kävellä. Tarpeeseen ja aikomuksen mukaisesti sieltä sitten 5mm puikko-osa ja kolme pidempää kaapelia Knit Pro:hini (100cm, 120cm ja 150cm). Nämä kyllä ovat Prym Knit Prota, mutta käyvät kyllä noihin toisiin hyvin.Se osuus, jonka ei kuulunut toteutua, olikin sitten se langanosto vaan kun oli rottamaisesti ladattu uudet Highland Tweedit ihan siihen kassan lähelle tyrkylle ja niin minun värejäni. Kassiinhan ne sitten piti pakata. Ovat vähän paksumpaa 150g/375m. Hyvä niin, väliin on ihan mukava neuloa paksumpiakin sukkia.


 
Päivän mittaan tuli pidettyä huolta niin höpötyksestä kuin ruokahuollostakin. Kiitos sinulle siis Lila ihanasta päivästä.

Kotimatka menikin sitten tunnin torkuilla bussissa. City-maraton vähän matkaa hidasti ja perillä kotikulmilla taas vuorostaan Wuosisatamarkkinat ja kylä täynnään ihmisiä, eipä juuri eroa huomannut pienen ja suuren kylän välillä, hih!

Kotona sitten ikkunalla odottikin tämä ikkunaprinssi


Rentoa ja upean lämmintä viikonloppua teille kaikille, nautitaan tästä.

6 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle ihanasta seurasta :) Kivaa oli jälleen kerran!
  Ihana ikkunaprinssi sinua odotteli kotiin <3

  VastaaPoista
 2. Tweedit näyttää tosi hyvältä...

  VastaaPoista
 3. KIVOJA SUKKALANKOJA OLET LÖYTÄNYT. IKKUNAPRINSSIN LUO ON AINA MUKAVA PALAILLA, VAI MITÄ ? KOMIA POIKA .

  VastaaPoista
 4. Luin jo Lilan blogista tapaamisestanne.:) Oli varmaan kiva tulla kotiin kun on tuollainen komistus ikkunassa. Minuakin kissat usein odottavat ikkunassa. Olin pari vuotta sitten kaksi kuukautta ilman kissaa ja kyllä oli ontto olo kun kukaan ei ollut ensin ikkunassa ja sitten oven takana kaipaamassa...

  VastaaPoista
 5. Mäkin jouduin hankkimaan yhden kerän tuota tweediä, oli jotenkin niin ihanan rouheaa lankaa. Vähän paksua ehkä, mutta kai se on ihan kiva välillä paksumpaakin neuloa... :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja lankoja ja mikä ihana ikkunaprinssi!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.