maanantai 29. elokuuta 2011

Kesän viimeinen heinä?

Suokaa anteeksi sähellys täällä blogissa. Yritän päästä eroon kuvien turhasta suuremmaksi klikkailusta. Ainakin minusta itsestäni on huomattavasti mukavampi katsella jo valmiiksi hiukan suurempia kuvia. Toki tämä myös sitten pitänee huomioida siinä, ettei laita liian montaa kuvaa per postaus, eikös vain?


Lienevätkö nämä sitten viimeisiä aurinkoisia heinäkuvia. Niin kovin sateista on taas tänään ollut.
Samalla kuitenkin sellainen päivä, että on voinut hyvällä omallatunnolla dippailla. Siellä ne nyt kuivuvat - karkit, hih!

Ihanaista alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kiva heinäkuva, täällä jytisteli eilen monta ukkosta ja yölläkin vielä ja vettä tuli kaatamalla, kyllä nyt alkaa olemaan oikein sellainen syksyfiilis...

  VastaaPoista
 2. Miten kauniin vihreä heinä! Eilen kastuin kyllä todella perinpohjin kotimatkalla. Sadetta riitti juuri sopivasti Käpylästä Koivukylään, sitten se loppuikin. Olipa taas temppu.

  VastaaPoista
 3. Kiva uusi ilme blogissasi, kuvat näkyvät oikein hyvin. Pitäisi tehdä omallekin blogille jotain...Käväisepä muuten blogissani siellä on sulle jotain;)

  VastaaPoista
 4. Sarppu: Kiitos, täälläkin jyrisee aina välillä taustalla, muttei ole ihan päälle kyllä tullut.
  Krista: On sinulla ollut huono tuuri, muistelen, että aiemminkin onnistuit osumaan juuri aina kuurojen kohdalle. Olet nyt sitten ihan kasteenraikas, eikös:)
  Neule-Kirppu: Voi kiitos, pienet uudistukset virkistävät mieltä kummasti. Voi sentään, olipas siellä ihana juttu:) Kiitos=)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.