lauantai 27. elokuuta 2011

Sadonkorjuun aika

Kesä taitaa vedellä viimeisiään. Tänään on luvatusti ollut upean aurinkoinen ja lämmin päivä.

Miehekäs toi tämän aarteen eteeni hetki sitten


kriikunoita, omasta puustamme

Omenoitakin sieltä ainakin jokunen tulisiLiekö taas tulossa kylmä talvi sillä Anni aloitti hurjan karvanlähdön samaan tapaan aikaisin kuten viime vuonnakin. Monta kertaa päivässä tulee pieni muovikassillinen karvaa, olen ihan tukossa. Minähän olen siis allerginen kissoille ja koirille, mutta tulen kyllä toimeen muut ajat, mutta nämä karvanlähdöt saavat oireeni valloilleen. Katzitkin pöllyttävät, ovat myös alkaneet pulskistua jo nyt. Ihan kuin keräisivät jo vararavintoa talven varalle, hih!


Esikon kanssa olemme viihtyneet kirjan parissa, Matti Katti on kova sana tänään.Pikkuisen erän pukkasin myös värjäyksiä myyntiin


Ihanaa viikonloppua kaikille.


8 kommenttia:

 1. Meillä myös vaihdetaan karvaa. Ihan yht'äkkiä aloitti vaikka omasta mielestäni on vielä vähän aikaista siihen... Ja nyt lähtee nimenomaan se alusvilla, ja sitähän tuntuu riittävän. Toivottavasti tämä ei lupaa ihan yhtä kylmää talvea kuin edellinen oli!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tulee mökillä kriikunoita ihan hirmuisesti tänä vuonna, eivät vaan ole ihan kypsiä vielä. Viikon verran pitänee kait vielä odotella. Mukavaa vikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kriikunoita ja ihanaia lankoja! Hyvää viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 4. raitasukka: toivotaan tosiaan, ettei ihan niin kylmä tulisi:)
  Drucilla: kriikunat on todella maukkaita, Annikin rakastui niihin, hih! Mukavaa viikonloppua sinullekin.
  Auli: Oikein leppoisaa viikonloppua sinulle myös:)

  VastaaPoista
 5. Kasvaisipa mullakin kriikunoita, omppuja sen sijaan kyllä riitää! Tänään on luvassa omenapiirakkaa. Kauniita lankoja:D

  VastaaPoista
 6. Kriikunoita riittäisi täälläkin, jos joku vaan saisi ne kerättyä. Tänään kerättiin aronioista osa pakkaseen, mutta kyllä niitä jäi vielä linnuille ja oravillekin =)

  VastaaPoista
 7. Blogistani löytyy sinulle palkinto! Mukavaa viikonalkua. :O)

  VastaaPoista
 8. IHANIA LANKOJA OLET TAAS VÄRJÄILLYT. NUO KRIIKUNAT OVATKIN EKSOOTTISEMPI TUTTAVUUS MINULLE EN OLE KOSKAAN NÄHNYT SAATI MAISTANUT. NÄYTTÄVÄT IHAN LUUMUILTA. KOETA PÄRJÄILLÄ ALLERGIAOIREIDEN KANSSA, JOSPA VAIKKA SAISIT MIEHEKKÄÄN HARJAAMAAN KOIRIA PIHALLE NIIN KARVAT JÄISIVÄT AINAKIN OSAKSI TUULEN VIETÄVÄKSI.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.