keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Bonusta verkko-ostamisesta
Hetken aikaa takaperin sain yhteydenoton Ostohyvitys.fi-sivustolta, jossa tarjottiin yhteistyön merkeissä  blogini lukijoille pientä makeaa yllätystä palveluun liittymisestä ja sen kautta ostoskokeilusta:) 

Ostohyvityshän on, kuten sivustokin kertoo, sähköinen vastine eri kauppojen bonuskorttijärjestelmille. Etuna mielestäni Ostohyvityksellä on se, että tuolta heidän sivuiltaan ja sen kautta tilaamalla löytyy todella suuri määrä verkkokauppoja yhden osoitteen alta. Tällä hetkellä yli 450. Bonuksetkin kirjautuvat yhteen paikkaan keskitetysti.

Tässä hauskinta oli se, että jo jonkin aikaa sitten olen kyseiseen palveluun liittynytkin itse. Häpeäkseni täytyy vain tunnustaa, etten ole muistanut sitä käyttää. Esimerkiksi taannoin tekemämme Zooplussan ostos Kusti-kissan häkistä olisi mennyt niin kätevästi tuon sivuston kautta. Ärrh, tästä voin syyttää vain itseäni ja muistutella teitä, että älkää siis te toimiko yhtä höpsösti ja jättäkö omia tilaisuuksianne ansaita bonuksia ja silkkaa rahaa verkko-ostoksistanne väliin.

Miten tämä siis toimii?

1. Ensin liityt sivustolle käyttäjäksi.
Herkullisen muistamisen saat tekemällä sen tätä kautta Ostohyvitys

2. Sen jälkeen tarkistat heidän verkkokaupat - osiostaan löytyykö toivomasi verkkokauppa heidän listoiltaan ja kun olet klikannut verkkokaupan logoa avautuu eteesi suora linkkipalikka kauppaan. Kun teet ostoksesi tätä kautta näet aina suoraan bonusprosentit, jonka kyseisestä ostoksesta ansaitset. Esimerkkinä voi mainita Nelly.comin. Ostokset sieltä Ostohyvitys.fi-sivuston kautta vaikkapa 100 eurolla poikivat sinulle takaisin 11,50 euroa rahaa.

* Sponsoroitu postaus *

2 kommenttia:

 1. Hei! Mukava huomata että muitakin on lähtenyt samaan juttuun mukaan. Itsekin olen sekä Indiedaysissä, että Ostohyvityksen kanssa nyt yhteistyössä -juuri tänään tein postauksen. Toivottavasti näistä olisi oikeasti jotain hyötyäkin!
  ps. Ihania karvaturreja teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar:) Itse ainakin tosiaan koin tuon erittäin hyödylliseksi sivustoksi:) ja tarkkaan aina harkitsen mahdolliset yhteistyöt.

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.