sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Emppu, Eino ja mä

Ennätti sitten se Eino-myrsky tännekin. Puut ovat välillä liki puolikaarella ja sähköt pätkivät. Pitikin siis tulla postaamaan ennen kuin mahdollisesti ollaan pidempäänkin ilman sähköjä. 

Samasta syystä tuolla laulavat niin pyykki- kuin tiskikonekin täyttä höyryä. Vielä puhelimien akut on ladattava täyteen, etsittävä kaikki kynttilät ja lyhdyt sekä tehtävä ruoka pikapikaa valmiiksi. Asumme siis sellaisella alueella, ettemme todellakaan ole sitä ykkösprioriteettia korjauslistalla. Kaikki aiemmat isommat katkokset ovat jättäneet meidät sähköttä 3-5 päiväksi, jotta jee vaan.

Kävin tuolla pihalla hiukan kurkkaamassa ja tulin napanneeksi itsestäni hauskan kuvan.


Emppu, joka oli ihmeeksemme yön ulkona, oli sen näköinen, että haluan äkkiä sisään ja sisälle tultuaan etsikin pikaisesti lähimmän pyykkikorin, jonne kaivautui lämmöstä nauttimaan.Ei tuolla ulkona tosiaan tainnut kovin mukavaa olla siinä tuulen ujelluksessa ja pauhussa, joka siellä oli.

Peukutukset sille, että mahdollisimman pienin ongelmin tästä päästäisiin ympäri Suomen.

Minä nautin eilen ystävä-energiasta Helsingissä. Tuli tarpeeseen. Kiitokset suuret sinne siis.


5 kommenttia:

 1. Parempi onkin viettää myrskypäivä pyykkikorissa! Toivottavasti suuremmilta vahingoilta vältytään, vaikka uutisissa kyllä jo kerrottiin aika monen talouden olevan jo ilman sähköjä.

  VastaaPoista
 2. Huh, Emppu on varmaan tyytyväisempi sisällä, mikä ihme saa joskus kissan päättämään pysyä ulkona!
  Hieno varjokuva, minäkin mietin tänään että onpa aurinko alhaalla - onneksi se painuu alemmas enää kuukauden ajan ja ripaus yli, SITTEN alkaa käynti kohti valoisampaa tulevaisuutta ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihana varjokuva, erinomainen otos.
  Kyllä täälläkin tuuli aikas kovaa ja roskia lenteli pitkin pihoja ja katuja.

  VastaaPoista
 4. Mites teille kävi, onko sähköt poikki edelleen? Siskoni assuu maaseudulla ja sama homma on aina sielä, sähköt ja välillä veetki poikki päiväkausia. Itekki haluais takasin maalle ja ollaan mietitty, että sitä pitäs osata varrautua paremmin noihin katkoksiin, koskapa ne tod.näk. kestävät sielä pitempään. Nyt oli sähköt pois 16tuntia, mutta ei ollu mittään hättää. Ruokaa pysty tehä leivinuunissa ja vettä ja kahavia pysty keittämään takassa jne. Vettä tuli koko ajan hanasta jne.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.