keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluna sattuu ja tapahtuu

Otsikon mukaisesti - näin on! Mutta, palaan siihen kohta. Meillä jouluaattoa vietettiin aika perinteisesti niin, että meidän viisihenkinen perheemme oli kotosalla, myös Esikko-kulta ja siinä lisäksi sitten minun ja miehekkään veljet. Meillä molemmilla on vain yksi sisarus.Kumpikin vielä tuollaisia naimattomia herroja, joten saapa nähdä tuleeko lapsillemme serkkuja ollenkaan. Aika näyttää.

Olemme siis syöneet hyvin ja nauttineet melkeinpä rauhallisesta aattopäivästä. Kävimme haudoilla ja normaalien riisipuurojen ja päivällisten jälkeen jaoimme lahjat. Aika nappiin näyttivät menneen. Itse sain lämmitettävät jyvätossut, jotka varmasti ovat oikeinkin hyvät kipuileville jalkapöydilleni sekä myös Lila-kullalta aivan äärettömän kauniin revontuli-huivin. Se ja tossukat ansaitsevat ihan oman postauksensa. Se siis myöhemmin kunhan kuvausolosuhteet ovat otollisemmat.

Meidän aattomme kohokohdasta vastasi kyllä ihan sataprosenttisesti Esikko. Hän oli aamulla varhain ennenkuin muut heräsivät löytänyt Miehekkään partakoneen ja sakset. Tuolta löytyivät olohuoneesta Juha Tapion ja Nordmanin cd-levyt, molemmissa hyvin kaljun oloiset miehet ja olkkarista sitten meidän "kaljumme". Oli varmaan noita katsellut ja saanut kuningasidean, että tuollainen mullekin.

Tässä kuvassa Esikko nyt jo niin hyvin siistittynä kuin nyt partakoneen rajaajalla ja kammalla vain saa. Voihan kähmä, sanon vaan. Tuon paremmaksi en saanut sillä siellä on ihan kaljujakin läikkiä. Sanomattakin on selvää, että poju fanittaa noita edellä mainittuja heeboja ihan kybällä. Täytyyhän sitä lookin siis olla identtinen. Jostain syystä aattona ei kovin moni parturi päivystänyt. Eli uusi yritys joulun jälkeen sitten.


Siitä söpöydestä voikin sitten vastata Helmi-neiti. Tässä meidän käsityksemme joulukukasta.Oikein ihanaista joulun jälkeistä aikaa itse kullekin. Minä totean vain, että eihän arki ja elämä yleensäkään olisi mistään kotoisin ellei sattuisi ja tapahtuisi, niinhän.

8 kommenttia:

 1. Joulu on yllätysten aikaa;) Hauskaa joulun jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 2. Meidän neiti teki saman tempun pikaistuksissan toissa kesänä ja kulki sitten peruukissa kunnes hiukset kasvoivat, ja siihen kului todella kauan .... Ihana joulun aikaa sinulle j perheelesi!

  VastaaPoista
 3. Heh, mikä jouluyllätys. Rauhallista joulupyhien jatkoa!

  VastaaPoista
 4. No johan olikin yllätyksellinen aattoaamu teillä.
  Mukavaa joulunaikaa teille kaikille!

  VastaaPoista
 5. Heh! Tuo on sellainen juttu, jota muistellaan monena jouluna. Hiukset onneksi kasvavat nopeasti takaisin.

  VastaaPoista
 6. Joulu on tosiaan täynnä yllätyksiä :)

  VastaaPoista
 7. Otsikko ja kuva vilahdus jo kerkesivät pelästyttämään mutta onneksi oli vain saksest ja partakone olleet asialla. Ei sentään hiusten ja esim. kynttilän kohtaaminen. Hiukset kasvaa ja Esikko saa hetken olla idoliensa näköinen.
  Pienenä mä leikkasin saksilla toisen letin pois. Hupsista, sitä ei saanutkaan takaisin päähän! Isä oli helkutin vihainen ja jo aiemmin tilattua valokuvaaja-aikaa ei peruttu ja niinpä olen kuvassa söpösti polkkatukkainen.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.