sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Rientää tukka putkella..

Hei vaan täältäkin pitkästä aikaa!

Arki pitää kiireisenä, viimeisiä työpäiviä viedään tänä vuonna ennen pidempää lomaa ja sitähän se tarkoittaa, että pientä loppukirin makua on ilmassa, jottei odottaisi huono omatunto ja karmea kiirepino heti vuoden alussa työpöydällä.

Opiskelut myös vaativat niitä loppurutistuksia eli näyttöjä pitäisi rakentaa huimaa vauhtia eli tarkoittaa sitä, että joululoma mennee niiden parissa. 

Tähän saumaan sitten iski tuo Seija-myrskykin ja jätti meidät sähköttä yli vuorokaudeksi. 

Perjantaiaamuna siis menimme neiti Nökön kanssa aamiaiselle paikalliselle ABC:lle ja piirsin sitten ne silmätkin vasta työpaikalla kohdilleen.

Kaiken huipuksi illalla olivat vielä pikkujoulutkin Finlandia-talon Suomi nauraa-näytöksen merkeissä. Itsellä se tarkoittti melkoista suhaamista ja järjestelyä, jotta voisi rauhassa muutaman viinilasillisen juoda illan aikana. Mutta siitäkin selvittiin.

Tämmöisellä kostyymillä kaulalla ja korvilla mentiin


Itse näytös oli kyllä todellakin katsomisen arvoinen, joten mikäli vielä lippuja onnistutte näytökseen saamaan niin eikun sutena paikalle.

Puolen yön bussilla sitten kohti kotia ja jatkokyytiä siellä. Jonottaessani bussiin, kuuntelin takanamme odottavaa nuorten miesten joukkoa. Ihan siistejä nuoria, mutta se kielenkäyttö. Normaalia keskustelua kyllä, mutta joka toinen sana oli v...u, xxxx, v...u. Olin ihan ihan vähällä, etten kääntynyt kysymään: "Vituttaako?" Anteeksi tämä, mutta pakko laittaa näin. En tiedä olenko sitten jo vanha tai jotain muuta outoa, mutten todellakaan kestä kuunnella tauotonta kiroilua tai muuta rumaa kielenkäyttöä varsinkaan jos se liittyy normaaliin arkipuheeseen. Ymmärrän kyllä, että rumia sanoja tulee suusta ikävissä tilanteissa taikka kun hermo menee, mutta ei se kyllä normaaliin arkipuheeseen kuuluu eikä jokapäiväiseen puheeseen. Uggh.

Nyt sitten lataamaan taas akkuja sillä hieman taas pätkivät nuo sähköt - ryökäleet!

1 kommentti:

  1. Kiva kun sä pääsit vähän tuulettumaan ja nauttimaan kulttuurista.
    Mitäs Kustille kuuluu?

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.