lauantai 21. joulukuuta 2013

Kuulumisia Kustilta!

Tuossa jokin aika sitten Kristiina kyselikin Kustin kuulumisia, joten laitetaanpa tämä jouluinen kuva tänne.Siinä sitä poju on auttamassa neiti Nököä paketoinnissa. Tuossa näkyy tuo toipilasjalkakin eli vasen takajalka. Kusti ei vielä saanut aikaa röntgeniin ennenkuin vuoden alussa. Ortopedi haluaa sen katsoa ja ajat olivat hieman kortilla, joten luvalla ulkoilee häkistään valvotusti ja tarkemmin selviää luutuminen ja muu sitten kuvauksen jälkeen. Kävelee ja jopa juoksee. Käyttää varovaisesti tuota kipeää jalkaa. En osaa sanoa johtuuko ontuminen pelkästään vammasta, mutta sen tiedän, että jalkahan on nyt leikkauksen ja korjaamisen jälkeen eri mittainen kuin toinen ja tokihan tuo rauta tuolla sisällä hankaloittaa varmaan astumista. Selvää lienee, ettei tuosta entistä tule, mutta hyvin tuntuu pärjäävän sillä kyllä. Ulkoilemaan en enää uskaltaisi päästää vaikka toinen kaipaavasti istuukin ulko-oven edessä tuon tuostakin.

Minä jäin joululomalle jo eilisestä alkaen ja suuri osa lomasta menneekin opintojen parissa, puuh! Mutta, onhan loma aina lomaa. Otamme rauhaisasti ja vietämme tässä kotosalla ihan sellaista leppoisaa kotijoulua, lahjat on hankittu ja nyt vain odotellaan aattoa. 

Eihän oteta kukaan turhaa stressiä näistä joulunpyhistä, eihän! Vaan - nautitaan pienistä asioista ja leppoisasta mielestä.

Edit. se siitä leppoisasta joulumielestä! Taas ollaan sähköttä. Pienen hetken riittää vielä akussa virtaa ja onneksi on varamokkuloita, mutta grrrr. ... Fortum!

11 kommenttia:

 1. Kiitoksia Kustin kuulumisista! Olen joka päivä käynyt blogissasi katsomassa ja tänään sanoin juuri miehelleni, ettei ole Kustista kuulunut mitään, kun otsikko tuli samassa näkyviin. Ihanaa että herra on jo noin hyvin toipunut, toivottavasti vielä kunto paranee.

  Oikein hyvää joulunaikaa koko porukalle. Kerrothan taas eläimistäkin, kunhan kiire hieman hellittää?

  AnjaK Päijät-Hämeestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kustilta miauuu sinulle AnjaK:) ja kyllä, saatte vielä kyllästymiseen asti kuvia karvaisista ystäväistä kunhan taas aika antaa myöten. Ihanaa joulua teidänkin perheelle.

   Poista
 2. Rentouttavaa ja kiireetöntä joulua! Kustille toipumista ja rapsutukset.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla Kustin kuulumisia <3 Poika näyttää olevan niin touhuissa mukana, varmaan iloinen kun pääsee välillä ihmisten viereen.
  Kissa on minusta todella sopeutuvainen otus, eiköhän se siihen totu, että ulos ei pääse - tai ehkä valjaissa?
  Tsemppiä opintoihin ja rauhaisaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä tuo varmasti sopeutuu tähän uuteen arkeen ja jos ei tosiaan muuten niin sitten valjaissa kuljeskellaan kyllä ulkosalla. Ihanaa joulua sinullekin!

   Poista
 4. Oi kiitos Kusti uutisista ja kuvasta. Hienoa, että se jo jaksaa olla mukana perhe-elämässä. Ei se sitt ainakaan masentunut ole ku touhuaa ja uloskin haikailee.
  Mitä ne sähköt nyt taas reistailee, ja joku tuulikin on tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanan aktiivinen on tosiaan ja muiden seurassa mielellään, joten kyllä tuosta ihan tolkku kisu saadaan vielä. Nyt jäi tällä kertaa onneksi katkos muutaman tunnin mittaiseksi, peukut pystyyn, että säilyykin.

   Poista
 5. Tosi ihanaa, että Kustilla menee jo noin hyvin :)

  Iloista joulun aikaa sinne niin karvaisille kuin muillekin!

  VastaaPoista
 6. Kusti ♥ Ihanaa joulua teille! Toivotaan, että Kustin kontrollissa kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa Joulunaikaa Sinulle Ja Läheisillesi

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.