sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Miten niin ajoissa?

Niin, ihmettelen vaan tuota Miehekästäni, kun meinasi minun olevan ajoissa nähtyään tämän laatikon.


Minulla alkaa olla pikku hiljaa joulumieli ja kotia tulee hiljaksiin laiteltua kuosiin joulua ajatellen. Kuitenkaa en aio stressata eli meillä ei vietetä sitä joulua siellä kaapissa. Kuitenkin on hauskaa laitella kaikenlaista pientä ja miettiä lahjoja lähipiirille ja perheelle. Mitään kallista en kenellekään hanki, mutta yritän ajatuksella miettiä jokaiselle sopivaa juttua. 

Meillä on allergisia täällä kotona eikä oikeaa joulukuusta tai joulun kukkia sisälle tule. Hyvin on kuitenkin saatu joulu aina tekokuusellakin rakennettua ja muunlaisilla koristuksilla viriteltyä.

Itsekään en kenellekään uskalla joulukukkia viedä juuri allergiariskin vuoksi.

Taas tuolla ulkona tuulee ja tuivertaa ja myrskyä uhataan. Meilläkin sähköt ovat välkkyneet nyt pitkin iltaa ja siksipä tulinkin varalta jo nyt alkavat viikot kaikille toivottamaan. Aloitetaan siis uusi kuukausi ja viikko hyvillä mielin ja arjesta sen iloineen nauttien.

10 kommenttia:

 1. Toivottavasti sähköt teillä pysyvät päällä! Mukavaa joulukuuta.

  VastaaPoista
 2. Hyvin voi jo tuollaisia laatikoita availla! Täälläkin on availtu. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on jo kiire laitella jouluvaloja paikoilleen.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 4. Minullakin tuolla silitysrauta lämpiää, niin saan jouluverhon keittiön ikkunaan. Ja koristelaatikko on kaivettu varastosta, sisältöä voi pikkuhijaa alaa levittämään. Kuin sitä joulutunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, minun jouluverhoni keittiöön on tuolla vielä kankaana. Kukahan sen ompelisi, hih!

   Poista
 5. Kyllä sitä joulutunnelmaa voi jo hyvin viritellä. Monessa lehtijutussa vinkataan allergisille sopivia joulukukkia: tulilatva ja amaryllis... meillä perheenpään henki vinkuu alle vartissa jos joutuu näiden kanssa samaan talouteen. Joulutähti ja leikkotulppaanit ovat ainoat jotka ei aiheuta oireita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei vielä ole noista mistään tullut vastaan sellaista, jota voisi käyttää. Aina on silmät esikoisella ihan tomaattina. Täytyy tsekkailla vielä hieman ja voihan niitä tosiaan rakennella kaikkia kauniita asetelmia ihan muutoinkin. Ei anneta häiritä:)

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.