sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kustin kuulumisia 2

Ajattelinpa kertoilla taas pienen tauon jälkeen Kusti-kissun kuulumisia. 


Missä siis mennään nyt kun ampumisesta on kulunut n. 3,5kk?
(Tästä tarkemmin täältä )


Tässähän tämä koti-ilves pötköttääkin. 

Hyvä tukipiste tuntuu olevan olohuoneen suuri nahkainen laiskanlinna. Siinä on hyvä tila oikoa kinttua ja ruotoa kaikin puolin. 


Siltähän se tuoli tosiaan näyttääkin, että siinä joku karvainen olento aikaansa usein viettää:)

Kustin tilanne on nyt tällä hetkellä se, että 15.1. menemme tarkastuskuvaukseen ja sitten kuulemme lisää siitä miltä paraneminen tuolla tassun sisällä näyttää. Meidän silmäämme Kusti vaikuttaa toipuneen varsin hyvin. Kävelee kaikilla neljällä jalalla, tosin hiukan ontuen. Suruttomasti yrittää myös hyppiä ja loikkiakin. Tästä johtuen hän viettääkin vielä tuossa suuressa häkissään ne ajat kun emme ole kotona. Lopullinen vapautus häkistä sitten kunhan ortopediltä siihen luvan saamme. Mutta summa summaarum: juuri nyt näyttää siltä, että todella hurjistakin vammoista kissat näyttävät toipuvan ja onneksi Kustin ihanainen luonne ei ole hävinnyt minnekään. 

Hän ottaa ilon irti täysillä kaikista hellittelyistä ja herkkupaloista. Lempeästi, mutta päättäväisesti tunkee muiden ruokakupeillekin rohmuamaan, joten tarkkana saa olla, että muillekin riittää evästä suuren ilveksen edessä.


Nämä tassuset kaikkine karvapeitteineen tosin aiheuttavat sen, että sisällä pinkoessa laminaatilla välillä löytää kurveissa itsensä yllättävistä paikoista kuten lipaston alta. Sieltä sitten kömmitään nolona ihmisten ilmoille ilmeellä, "Näin oli tarkoituskin"


Tulevaisuus näyttää nyt siltä, että koti-ilveksestä tulee sisäkissa, joka ulkoilee vain valjaissa tai kenties joskus tulevaisuudessa kissahäkissä jos vain sellaisen saisimme tuohon talon kylkeen tehtyä.

Kuitenkin syvällä kiitollisuudella muistamme ortopediämme, joka uskalsi toimeen tarttua eikä pitänyt tilannetta täysin toivottomana, jota se kyllä lähes tulkoon taisi olla alussa. 

Tässä jälleen yksi todiste eläinten uskomattomasta toipumiskyvystä ja olemme me onnekkaita saadessamme hänet vielä pitää.

Kaikille oikein ihanaa alkanutta vuotta toivottelee Kusti kotijoukkoineen.

Tervetuloa lukijaksi myös Pilvikirsikka:)

17 kommenttia:

 1. Ihanaa kuulla Kustista! Vaikuttaisi siltä, että teillä oli onni mukana onnettomuudessa. Paljon rapsutuksia sinne - koti-ilvekselle ja muille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin mekin ajattelemme. Kiitos rapsutuksista ja sellaisia myös sinne teille karvaiselle ystävälle:)

   Poista
 2. Olipa kiva lukea näitä uutisia! Upea koti-ilves on toipunut, eikä ilmeisesti saanut pahoja traumojakaan. Oli suuri onni, että Kusti löytyi nopeasti ja pääsi parhaaseen mahdolliseen hoitoon. Lämpimät silitykset Kustille ja onnellista elämän jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiva, että Kusti voi paremmin! Tsemppiä jatkoonkin :).

  VastaaPoista
 4. Kissat ovat kyllä kovia tyyppejä, eivät helpolla luovuta.

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanaa kuulla,että Kusti voi paremmin! Kustille rapsutuksia täältä.

  VastaaPoista
 6. Hienoa kun kusti on toipunut nuin hyvin.Hyvää alkanutta vuotta ,kissoille myös.Tyttik.

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla näin hyviä uutisia Kustista! Silityksiä hänelle ja kavereille : )

  VastaaPoista
 8. Kiva oli saada Kustista kuulumisia, jo olin taas ajatellut kysäistäkin. Oi miten hienoa, että on toipunut hyvin. Tuo laminaatilla liukastelu toivottavasti ei aiheuta mitään venähdystä toipuvaan jalkaan. Hyvä se on häkissä olla silloin ku ei oo ihmisiä paikalla. Toivotaan, että kuvaukset näyttävät hyvää parantumista.

  VastaaPoista
 9. Hieno juttu, että Kusti on toipunut näinkin hyvin. Toipumista edellenkin ja rapsuja!

  VastaaPoista
 10. Onpa iloisia ja huojentavia uutisia -Kusti voi jo noin hyvin! Kyllä kissat on tosiaan ihmeen sitkeita! Meilläkin menee Norjalaiset neidt jatkuvasti "hallitussa nelitassu luisussa" kun talveksi Neitien varpaisiin kasvaa paksut villasukat!

  VastaaPoista
 11. Kissat ovat onneksi sitkeitä ja sisukkaita eläimiä. On niin ihanan helpottavaa kuulla että Kusti toipuu kauheasta vammastaan. Hän on niin ihana kissapoika <3 Onko teille tullut mitään tietoa hirveästä ihmisestä joka kissaparkaa ampui ? Saisi joutua mokoma vastuuseen teostaan ja kuulla myös teidän palautteenne perheenjäsenenne vahingoittamisesta. Pääasia on tietysti se että Kusti selvisi ja saatte nauttia pojunne seurasta toivottavasti vielä pitkään. Halit Kustille myös minulta, yhdeltä kissahassulta tädiltä.

  VastaaPoista
 12. Ihana kuulla, että Kusti toipuu ja vauhti alkaa olla taas päällä. On hän niin suloinen <3

  VastaaPoista
 13. Ihana kuulla Kustin kuulumisia! Olen tosi iloinen siitä, että Kusti on toipunut ja on oma suloinen itsensä. Meillä oli kovasti tassut ristissä Kustin puolesta varsinkin silloin alkuvaiheessa, kun tapaus oli tuore ja toki edelleen on Kusti mielessä ollut. Paljon rapsutuksia hänelle ja muillekin karvakavereille ja emännälle iso hali =)

  VastaaPoista
 14. Ihanaa lukea näin hyviä uutisia!

  VastaaPoista
 15. Luin äsken mitä Kustille oli tapahtunut ja sappeni kiehui vihasta. Ihana kuulla,että Kusti toipui <3 Paljon rapsutuksia Kustille ja kaikille karvakavereille,Toini laittaa myös terkkuja sinne! Ihanaista loppuviikkoa toivottaen Kirsi Nikkinen :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.