lauantai 1. marraskuuta 2014

Sellainen lauantai

Lauantait ovat minulle usein niitä päiviä, jolloin nukun viikon univelkoja pois. Niin tänäänkin ja tänään sain ilokseni herätä myös siihen, että perhe olikin innostunut siivoamaan. Oi autuutta, suoraan aamukahville ja heräilemään. Minä olen melkoinen zombi herättyäni ja tarvitsen vähintään sen puolen tunnin eteeni tuijottelun, jotta voin alkaa puhua jälleen järkeviä. Tähän ei tunnu vaikuttavan lainkaan se miten paljon olen nukkunut.

Tänään olen keskittynyt aloittelemaan testineulomuksia: Extreme- ja Extreme Long-pohjaa. Jännityksellä odotan mitä näistä tulee.


ja ihailemaan Pipsa-neitoa, joka nukkui niin suloisesti.


Pipsa-neito on se Helmin pentusista, jonka jo oletimme menettävämme siinä imetyksen alkukankeudessa vaan kuinkas kävikään. Tässä tyttönen kuitenkin on ja mitään jälkimerkkejä kiikun kaakun-alusta emme ole huomanneet. Hän on erittäin itsenäinen pikku neiti. Sylissä ei oikein mitenkään päin viihtyisi hetkeäkään. Tosin viime päivinä olen siinäkin jonkun kerran onnistunut. Siinä tärkeäksi olen huomannut sen, että hän kokee olonsa turvalliseksi poistumisen suhteen. Pääsy pois on siis taattava heti kun siltä tuntuu. Pipsan väri ei tässä kunnolla näy, mutta hän on siis lähes valkoinen. Hentoista hiekkaista toffeeta siellä täällä ja muuta hieman tummempikin täplä. Hyvin erikoisen värinen kyllä. Luonnetta sitten himmeiden värien vastapainoksi sitäkin enemmän. Ihana tyttönen.

Minä jatkan neulomuksia. Niitä on kyllä luvattoman monta kesken, muita samanlaisia?


3 kommenttia:

 1. Ihanaa neuletta tulossa ja kaunista lankaa. Upea Pipsa-neito.

  VastaaPoista
 2. On ne kissat niin ihania... mies tuossa just ihmetteli kun katsoin Wanhan Rouvan asennosta, että taitaa vähän selkää kolottaa ja annoin särkylääkkeen, että annoinko sen sekunnissa. =) Kyllä se pian murulla yöksi kääntyy, kipuilen itsekkin tämän tiedon kanssa, että kohta on aika luopua. Onneksi vielä saamme murun pitää, mutta kun särkylääke alkaa olla jatkuvaa niin sitten on aika.
  Mietin kovasti tuota extreme longia tässä itsekkin, vielä kun näyttäisi muutama vyyhti olla tarjolla. Mielenkiinnolla odotan tuloksia. =) Ja sulla on ollut oikein nautinnollinen lauantai, ihanaa. Minäkin sain nukkua pitkään, on se vaan luksusta.

  VastaaPoista
 3. Lankaa ja kissa... Siinähän se elämän rikkaus <3

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.