maanantai 17. marraskuuta 2014

Messuilla minäkin

Niin, siellähän minäkin Tampereen kädentaitojen messuilla lauantaina olin. 

Olipahan reissu sillä heti aamusta myöhästyimme Lilan kanssa minun kohellukseni vuoksi junasta Tikkurilassa. Kiltisti hyppäsimme sitten seuraavaan mahdolliseen. Onneksi otimme tilanteen huumorin kannalta ja päivä ei siitä turhaan mustaksi muuttunut.

Katsokaas mitä Lila oli minulle syntymäpäivälahjaksi neulonut!


Jaa, että mitkäs ne nämä. No, kämmekkäät tietysti.


Lanka on Gedifran ohuempaa Riana Coloria. Aivan ihanaa lankaa ja onneksi Lila oli merkinnyt noilla sydännapeilla reunan kumpaankin, joten osaan nyt ne oikein käteen pukea. Näiden ohjeen jo pyysin itsellenikin vinkkaamaan. Nopsia kuulemma tehdä ja kivoja antaa vaikka lahjaksi. Kiitos kaunein Lila näistä.

Messuillahan on hurjasti lauantaisin väkeä ja onneksi olimme aikalailla aikaisin aamulla jo kiertelymme aloittaneet sillä ruuhka yltyi pitkin päivää hurjan kovaksi eikä se käytös kaikilla siellä kyllä ollut ollenkaan mallikelpoista. Mutta se niistä.

Minun ostokseni olivat varsin vähäiset messuilta:


Eli kaksi sukkalankakerää. Molemmat taisivat olla Eiran lankojen osastolta. Kahdet puikot, joita nyt en enää muistakaan mistä, mutta nuo piti ostaa koska matkakässy jäi kokonaan kotiin. Silmukkaakaan en silti matkan aikana neulonut vaan tuo aloitus on tehty vasta kotona. Mukaan nappasin myös tuon uuden Eiran lankojen lehden ja joltain muulta osastolta sitten Kodin Pellervon, siinäkin oli monta tosi kivaa ohjetta. 

Puolen päivän aikaan treffasin T:n aulassa. Emme olleetkaan koskaan kohdanneet vaikka tässä vuosien saatossa olemme virtuaalisesti jo pitkään tunteneetkin. Onneksi nyt sillä siellähän odottikin ihanan lämpöinen ihminen. Halituksia vielä sinne uudestaankin näin jälleen virtuaalisesti. Kohdataan uudelleen taas sopivan tilaisuuden tullen.

Ja katsokaas mitä T oli tuonut minulle!


Taottu ja hitsattu ruusu. Miehensä taidokkaasti tekemä ja valmiiksi jo maljakossakin.


Kädentaitoja on monenlaisia ja tässä huikean taidokas sellainen. 


Sain myös kauniit kirjoneuleiset kämmekkäät. Minä olenkin kämmekkäiden suurkuluttaja, joten sen osuvampaa ei voi ollakaan kuin uudet kämmekkäät ja tuolla reissullahan sainkin peräti kahdet ihanat.


Eikä se ihan vielä siihenkään päättynyt sillä vielä tämänkin ihanuuden sain. Aivan upea huivikaunotar.

Kiitos ystäväni näistä jokaisesta suuresti. 

Tänään olenkin sitten huilinut vapaapäivän merkeissä ja laitellut hiukan sisustukseen valoa, aavistus joulua siis jo meillä. Niistä enemmän sitten vaikka seuraavalla kerralla. Nyt kahvi nenän eteen ja telkkarin ja kässyn ääreen. Ei oikein puhti riitä muuhun nyt. 


6 kommenttia:

 1. Ihania kämmekkäitä, ruusu ja huivi! Kylläpä olet onnekas - tai kiltti ;-) Ihanan väriset langatkin ostit!

  VastaaPoista
 2. Oletpa saanut upeuksia. Onnea ja halauksia minulta. Varmasti on ollut upea messutapahtuma.

  VastaaPoista
 3. Mitä ihanuuksia! Jännät nuo Lilan kämmekkäät, kauniit.

  VastaaPoista
 4. Mukava lukea sinunkin messupostauksesi.

  VastaaPoista
 5. Oih miten ihania juttuja oot saanut, ruusu on huikea. Tuo huivi on kaunis kun siiinä on noin paljon pitsiä reunassa. Mikähän malli se on?
  Hyvä ku ostokset oli maltilliset, mitäs sitä kaikkea kotiin haalimaan ku paljon jo on;)

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan upea tuo huivi, sekä väri että malli! Varsin mainioita tuttavuuksia siis sinulla:) Mukavaa lukea messukuulumisiasi, itsekin kävin Tampereella inspiroitumassa perjantaina.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.