perjantai 21. marraskuuta 2014

Jouluvalot vai kausivalot?

Siinäpä vasta kysymys. Minä päätin, että kausivalot sillä laitoin nämä paikalleen jo heti Tampereen messujen jälkeen.


Tämmöiset beigen, harmaan ja luonnonvalkoisen sävyiset pallovalot tarttuivat messupäivänä matkaan Taito-Shopista Tampereelta. Minulta älyköltä meni muutama hetki ennen kuin tajusin miten nuo lampun "polttimot" tuonne pujotetaan, mutta onnistuin kuitenkin. Jee!


 Neiti Nökö protestoi, että näyttävät höpsöiltä ikkunassa, mutta en anna mokoman kommentin haitata minua. Ehkä asetan nuo kaarelle ikkunaan myöhemmin, mene ja tiedä - mutta kauniit nuo ovat. Pohdin vain, että pitäisikö vielä punasävyiset hommata, voi pöh - miksen napannut niitä ostoskoriin samalla? Tyhmästä päästä kärsiikin koko vartalo, näin on monesti huomattu ja nyt taas.


 Samaisella pikkupöydällä olkkarin ikkunalla majailee myös tämä hassunhauska talo, jonne ujutin valosarjan sisään. Siellä on oikeasti kyllä paikka kahdelle isolle kynttilälle, mutta karvaisten ystävien ja pienten kissanpentujen kanssa ei voi ottaa riskiä. Tämä on niin suloinen iltahämärässä.


Tämä valkoinen pieni petinen tähtitalo taas pitää sisällään oikean tuikun ja majailee keittiön pikkuikkunalla kahvinkeittimen vierellä. Jotenkin harvinaisen aikaisin olen tänä vuonna tähän herännyt, mutta eihän se haittaa sillä eikös näitä tosiaan voi pitää myös kausivaloina. Pimeitä iltoja elävöittämään.Tässä hyvin hämärässä kuvassa puolestaan kurkistelee Helmi-rouva. Hän kävi lääkärin luona reilu viikko sitten. Sterilointi oli hyvä hoitaa tähän kohtaan. Kauluria olisi pitänyt käyttää 10 päivää ja vartalosukkaa myös pitkään. Niistä piti luopua välittömästi sillä kissarouva oli hermonsa kokonaan menettää ja rauhoittui heti nukkumaan kun ne oli riisuttu. On antanut haavan olla ihan kohtuullisen hyvin ja se onkin parantunut oikein mallikkaasti. Helmistä tuli leikkauksen jälkeen oma leikkisä itsensä ja se onkin hyvä niin. Hänelle ei tekisi pahaa pieni lihominenkaan sillä on niin pienikokoinen, vain 2.8kg.


Pelle puolestaan on nyreissään koska on jälleen raksudieetillä. Pojun ruokavalio koostuisi vain raksuista jos saisi itse päättää ja koska masu tahtoo mennä kovin kovalle niin eihän se käy. Nyt siis nautitaan vain kosteaa ruokaa hetkinen ja mietitään mitä raksuja sitä Pelle voisi naksutella, ettei masu kärsisi.

Se on kuulkaas viikonloppu, nyt levätään ja otetaan rennosti. Ottakaahan tekin.

6 kommenttia:

 1. Pallelle vinkkiä laittaisin, jos kovan masun kanssa on ongelmia, niin Levolackia meillä Soodilla käytetään (eläinlääkärinkin käskystä) päivittäin.
  Kauniita valoja Teillä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levolacia minäkin hain tänään varalle ja alkuun annettiin ihan parafiiniöljyä ruiskulla. Nyt sitten raksut vähän aikaa tauolla. Valot auttavat kummasti tähän pimeyteen. Ihanaa viikonloppua sinullekin:)

   Poista
 2. Kausivalot, ehottomasti! Pimmeyttä poistammaan!
  Meijän etteisen ikkunassa roikkuu lumiukkoja jonossa :) Toimii!

  VastaaPoista
 3. Silloin kun on pimeää, tarvitaan valoja :)

  VastaaPoista
 4. Kausivalot, ehdottomasti! Samaisella nimikkeellä olen minäkin laitellut valoja vähän sinne ja tänne jo lokakuusta alkaen. Pieni piristys tähän hämärään aikaan vuodesta on aina paikallaan, joten peukut kaikenlaisille valoille.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.