lauantai 8. marraskuuta 2014

Rentoa meininkiä

Täällä rentoillaan - näin:)


Mussukat nukkuilevat kuka missäkin ja minä yritän saada jo useamman viikon kestänyttä vuoden toista flunssaani johonkin ruotuun. Kohta kuitenkin saunaan, mutta mitäs tehdään palaneen nenän kanssa. Ei ehkä Bepanthenia vielä vaan märkä käsipyyhe nassulle, että kärsii olla siellä löylyssä ja sitten vasta sen jälkeen ne rasvat nekkuun, ehkäpä noin voisi olla hyvä.

Viikko vielä ja sitten alkavat Tampereen kässämessut ja sinne lähden minäkin turistiksi lauantaina. Sitä odotellessa ja oloa parantaessa. Nauttikaahan lauantaista kaikki muruset.

4 kommenttia:

 1. Ihanat mussukat! Teilläkin pitkäkarva nukkuu pitkänä pötkönä, minulla ovat kanssa molemmat pitkätukat tehneet samoin, ensin Viljo ja nyt Ransu. Olen ajatellut, että niillä on niin paljon karvaa että kerällä tulee kuuma, kun taas Musti puolestaan nukkuu lähes aina kerällä.
  Palanut nenä marraskuussa kuulostaa eksoottiselta ;-) Toivottavasti se paranee ja sinä myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta nyt kun asiaa muistelen Kostin ja Kustin osalta sekä nyt Velmunkin, aina pötkönä tai allakantekijänä seljällään. Sitten taas nämä lyhytkarvaiset ovat aina kerillä:) hihii!

   Poista
 2. Kissat osaavat rentoutumisen taidon! Pikaista paranemista :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.