maanantai 2. maaliskuuta 2015

Yksi mukava päivä

Yksi mukavaakin mukavampi päivä lähiajalta on viime lauantai. Silloin otimme jälleen ystävän kanssa suunnan kohti Helsinkiä. Tapaamme ihan liian harvoin. Taidamme kumpikin elää niitä kuuluisia ruuhkavuosia. Nyt vielä kävi niin, että olimme kumpikin taudin ja potemisen jäljiltä toipilaina. Mutta mentiin sillä tahdilla millä jaksettiin ja leppoisaa ja virkistävää oli kuten aina. Kiitos siis Lila jälleen ja lämpöinen halaus. 

Helsingissä käydessäni suuntaan useimmiten jonnekin kädentaitokohteita myyvien liikkeiden äärelle ja niin tälläkin kertaa. Kävimme ensiksi Snurren uudessa liikkeessä, mutta sieltä en harmikseni mitään löytänyt. Rimani ostoksille on kuitenkin juuri nyt niin korkealla, ettei tuon lauseen kannata antaa itseään estellä. Menkää ihmeessä tutustumaan jos ette ole siellä ennen käyneet. Mukava palvelu ja ihania lankoja.


Nämä kuvassa näkyvät ostokset tein sitten Fiinaneuleesta: kaksi kerää sukkalankaa ja ohuet puikot niille. Tavoitteena olisi kerrankin neuloa itselle sukat. Jostakin syystä ne tahtovat aina kadota valmistuttuaan lahjapaketteihin ja suunnata maailmalle. Eli jospa näistä sitten ihan itselle tekisin.

Esikoiselle löysin sitten Tiger:sta tällaisen huisin kivan kummitussalkun ja pöllön.


 Päältä tämmöinen suloisen pilkullinen ja alkuun ihan hiukkasen haaveilin itselleni kässätekelesalkuksi, mutta kun aukaisin sen niin...


..ihan tuo Esikon lapsuuden lempihahmon kummitus-Lapasen mieleeni ja kun vielä löysin tuon pöllönkin niin siinähän on valmis tilpehöörisalkku pöllö- ja kummitusfanille. Tuohon on hyvä säilöä kaikki pienet aarteet ja Sleich-hahmot, joita pojalla on pilvin pimein.

Päivä oli tosiaan voimaannuttava ja ilman mitään kiirettä oli hyvä tallustella ja istua kaffelle kun siltä tuntui tai jalat niin ilmoittivat. Kiitos siis vielä ihana ystäväni.

Psst. tämmöisen kirjan pukkaan vielä tuonne kotikirppikselle
Sieltä löytyy myös lisää kuvia ja tarkemmat tiedot.


Nyt jatkamaan kirppiskamojen setvimistä - taas se aika meneillään, huuh ja puuh!

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen lanka ostit. Neulo ihmeessä jotain itsellesi tuosta langasta.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lankaa. Näin kuvan tuolla toisaalla ja oli pakko tulla tsekkaamaan.
    Ja tuo edellisen postauksen kisumisu on syötävän suloinen.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.