sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Neito nimeltä Neela

Hei muruset!

Jospa viimein jatketaan karvaisten kavereiden esittelyä. Vuorossa siis Neela-neitomme. Neela sai nimensä elokuvasta Elsa  - vapaana syntynyt. Hän näytti minun silmiini ihan afrikkalaiselta leijonatytöltä ja nimi Neela jotenkin kuulosti hieman afrikkaan viittaavalta.Pikkuinen neitimme täyttää siis 10.3.2015  9 kuukautta! Niin se on aika kiitänyt. Neela syntyi pentueen kolmantena ja aivan heti hänen tupsahdettuaan käsiini, totesin tämän pienoisen jäävän meille. Oli niin kovasti isänsä Pekan näköinen.


Tässä kuvassa Neela on viiden viikon ikäisenä kuopus Kepposen sylissä.

Murunen on pienikoinen kuten äitinsäkin ja rauhaa rakastava luonne. Nukkuminen on yksi rakkaimmista harrastuksistaan ja siskon sekä Velmun kanssa riekkuminen. Neelalla on lempeä ja kärsivällinen ote kaikkeen tekemiseensä. Kaikkein rakkain ihminen perheessämme Neelalle onkin juuri Kepponen ja jokailtainen rutiini hänellä on kiivetä Kepposen vatsan päälle ja aloittaa puolen tunnin leipomissessio. 

Juuri nyt Neela on ihan siellä aikuisuuden kynnyksellä sillä ensimmäinen joiku alkoi pari päivää sitten. Velmu tulikin siis leikattua ihan kreivin aikaan.

Minusta onkin nyt hauskaa seurata kasvaako Neela tästä vielä vai säilyykö prinsessainen punahilkkamme tuollaisen vain hiukan päälle 2,5-kiloisena?


Silityksestä ei meillä tahdo tulla mitään sillä niin pian kuin levitän laudan valmiusasemiin - on siellä tämä tyttönen asettautumassa mukavaan asentoon.

Jospa seuraavaksi sitten kertoilisin Pipsasta. Ihanaista sunnuntaita sinulle lukijani.

8 kommenttia:

 1. Oi, teillä on jo eka joiku. Minä olen odotellut Alman ekaa, mutta ei ole vielä tullut, täyttää toukokuussa vuoden. Tosin äidilleenkin tuli mun mielestä myöhään, voi olla perinnöllistä.
  Kaunis on kissaneito!

  VastaaPoista
 2. Voi - Alma on niin kaunis neiti myös:) Meillä Helmillä, Neelan äidillä oli myöhään ensimmäinen joiku, minusta jossakin vasta 1,5v. ikäisenä eli Neela lienee perinyt tuon isältään, joka aloitti varhain.

  VastaaPoista
 3. Neela on sievä kissa :) Meidän Aamulla alkoi nuo huudot jo 6 kuukauden ikäisenä, järkyttävän aikaisin. Kissa on kyllä muutenkin melko vilkas ja levoton, joten sopi hyvin tyyliin. Nytkin se kaapii ulko-ovella kun haluaa sisään. Lähteäkseen minuutin päästä minuutiksi ulos. Selvästi ei pidä suljetuista ovista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna:) Hurjan aikaisin Aamulla tosiaan tuli tuo. Tosi paljon vaihteluita tuntuu olevan.

   Poista
 4. Niin tutun näköinen kissa, muistuttaa kovasti ulkonäöltään meidän Viliä:) Söpö kissaneiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut Päivikki:) piti heti käydä kurkkimassa teidän Viliä ja mitä suloisia pentujakin siellä oli, oi!

   Poista
 5. On niin söpö yksilö, ehkäpä juuri tuo pienuus tekee erityisen söpöläisen. Vähän on mun Halin väritystä. Usko on aina vaan villikko, välillä naukuu surkeasti enkä tiedä mitä se oikein haluaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tosiaan niin, tyttökissat taitavat muutenkin yleisemmin olla pienikokoisia ja näillä tosiaan tuo emokissa Helmi on niin pikkuinen, että ovat tainneet geenit siirtyä omiin tyttäriin koon suhteen. Usko on mainio poika, hän haluaa nauttia elämästä täysin rinnoin.

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.