tiistai 14. heinäkuuta 2015

Melkein karkkipäivä!

Nimittäin sukkien muodossa. Olipa sen verran värikylläistä ja herkkua lankaa, että neulominenkin sujui sutjakkaasti.Tämmöiset niistä tuli. Kokeilen kaikenlaisia erilaisia tapoja päätellä kärjestä varteen neulotut sukat. Näissä tein tuonne varrensuuhun kymmenkunta kerrosta helmineuletta ja vielä jään pohdiskelemaan, laittaiinko söpöt nauhat noihin koristeeksi. Olisin kyllä niin karkkitikkari koko täti, hih!

Saa muuten vinkata, jos tiedätte mielestänne jonkin ihan pistämättömän hyvän konstin päätellä kärjestä aloitetun sukan suu joustavasti. Minäkin toki muutaman tavan tiedän, mutta ilahtuisin lisätavoista suunnattomasti.Muutoinhan näissä ei mitään uutta liene. Minulle niin tyypillinen tiimalasikantapää jälleen ja tuollaista perusribbiä. Sitä ihan siksi, että pysyvät paremmin jalassa.Aika namuset ovat, alla vielä tarkempia speksejä koottuna:

Karkkipäivä-sukat

Lanka ja puikot: Zelda's Dippins Wild'n Free 100g/260m - lanka. Puikot Knit Picks Sunstruck dpn 2.25mm 14s/puikolla 
Koko ja menekki: Eur 39 ja lankaa kului 80g
Fiilis: Namuset ja motivaatiota ylläpitävät neuloa. Tykkään!

Seuraavat jo aloitettu ja myös ompelukärpänen kutittelee. Sitä hieman jarruttaa, ettei minulla tällä hetkellä ole oikein paikkaa, jossa voisin rauhassa ommella. Etsinnässä myös ohut pellavalanka, josta olisi tarkoitus neuloa muutama tuubihuivi..

Säätila ainakin täällä länsi-uudellamaalla pilvinen ja hieman sateinen. Mutta onneksi on hieman viileämpää, sitä on helpompi korjailla suuntaan tai toiseen.

Vinkkaan myös Indiedaysin lukijatutkimuksesta. Osallistumalla lukijakyselyyn autat kehittämään sivustoa aina vain paremmaksi ja samalla tietenkin meitä bloggareita tekemään omista blogeistamme lukijaystävällisempiä. Lukijakyselyyn vastaamalla osallistut myös kolmen 100 euron arvoisen lahjakortin ja 30 kauneustuotepaketin arvontaan. Kyselyyn pääset tästä

Iloa teidänkin viikkoonne lukijani.

6 kommenttia:

 1. Namit sukat!
  Mulle tuli mieleen, et jos päätteliskin virkkaamalla, vaikkapa nirkkoreunan vaan tai pienen pitsin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea Mammutti:) sellainen seuraavaksi kokeiluun siis. Kiitos vinkistä:)

   Poista
 2. ooho, värikkäät sukat ☺

  stretchy bind-off- hakusanalla löydät ohjevideon, se voisi sopia siihen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jana:) Tuotakin täytyy käydän kurkkaamassa eli tästäkin kiitos!

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.