keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Neulojan painajainen?

Nyt on käsissäni kyllä oikea neulojan painajainen!

Esikko-kulta seuraa aina tarkkaan kun neulon. Nyt viikonloppuna kotilomalla hän ilmoitti tarkan tuijotuksen jälkeen, että tahtoo syksyksi itselleen tiikerisukat. Minähän kuvittelin homman olevan niinkin helppo, että etsin vain leijonankeltaista ja mustaaa sukkalankaa ja neulon raitasukat hepulle. Mutta eihän se nyt niin helppo juttu ollut. Hän yllättäen ilmoitti haluavansa Viidakko-lankaa ja kun hieman ällistyneenä kysyin mistä sellaista löytyisi niin sanoi, että marketista. Silloinhan minulle välähti, että taitaa tarkoittaa ihan perinteistä Novitan veikkaa. Kääk!

No, mehän yhdessä haimme herralle mieleistä Viidakko-lankaa sitten lauantaina ja minä aloitin sitten työn.


Mutta, oikeasti kohta pääsee itku. Tämä on hirveää lankaa. Onko pakko jos ei taho? Niin ja anteeksi vaan kaikilta niiltä, jotka tästä langasta tykkää tai muutenkaan. Kyllä minäkin joistakin Novitan langoista pidän ja käytän, mutta nämä monet uudet seiskaveikat on niin hirmuisen muovisen tuntuisia ja karheita. Tämä kuuluu nyt juuri siihen kategoriaan. Edessä olisi vielä yli 1,5 sukkaa tuota ihanuutta ja kaveri odottaa varmasti sukkiaan kun tulee seuraavalle lomalleen. Ääh, kai se kuitenkin on pakko. Mitä sitä ei tekisi rakkaittensa eteen, eikös?

Vinks vielä: Laitoin taas kotikirppikselle lisää itselleni tarpeettomia. Saa ostaa pois:)

6 kommenttia:

 1. auts!! ja varmasti puikot töks-töks
  ymmärrän yskän, tein itsekin taas "muovitestin" eri värien/lankoja välillä siellä kaupassa ja jätin sinne.... ei se vaan parane :-((

  Onko vielä pitkä aika ennen seuraava lomaa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä:) Onneksi valikoimassa on alpakkaa, suomivillaa ja muutakin. Ei siis kaikki huonoja, mutta tämä nyt osui:( Onneksi on aikaa tikuttaa tai oikeammin nitkuttaa vielä 1,5 viikkoa.

   Poista
 2. voi, voi vähän pelkään että on pakko. Ne lasten toiveet kun pakkaavat olla sellaisia että ne toteutetaan, varsinkin jos tiikereitä toivotaan : ), myötätunnon ajatuksia täältä, jospa ne vähän luistatuttaisivat puikkoja.

  VastaaPoista
 3. Voi ei:( Mutta mitä ei tekisi lastensa eteen. Minäkään en pidä hirveästi Novitan langoista, mutta noita syksyn uutuuksia voisikin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Mä olin kans varma, että tuota lankaa en ikinä osta. Väritys ja kuvio ei vaan ole omalle silmälle miellyttävä. Kummipoika kerran puhelimessa tohkeissaan kertoi saaneensa tiikerihaalarin ja se oli kuulemma maailman ihanin unihaalari. Tiikerille piti saada tassut. Ei muuta kuin langan ostoon. Neulominen tökki mutta sain sukat tehtyä kun ajattelin kuinka paljon saaja tykkää. Neuloin muuten perussukan mutta kärki valkoisella ja sinne ompelin tassun viivat mustalla langalla. Sukkien saaja oli niin onnessaan, että itsellekin tuli hyvä mieli.

  VastaaPoista
 5. Jäks, tikuta pian pois ja jos lankaa jää niin tuhoa se pois nurkistasi.
  Voi Neela kisua, toivon sille pikaista paranemista kuten Sinullekin kivuttomia päiviä lääkkeen avulla ja sitt kivut huis hemmettiin.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.