tiistai 28. heinäkuuta 2015

Voihan mätäkuu!

Sellaiseksihan ne tätä heinäkuuta mielestäni usein sanovat ja ainakin nyt toipilaamme kohdalla se piti kutinsa. 

Neelan jouduin viemään maanantaina uudelleen lääkäriin sillä leikkaushaava tulehtui ja nyt sitten neitonen on antibioottikuurilla. Mutta vaikka hän onkin reipas potilas niin tuota nestemäistä lääkettä inhoaa kuin ruttoa. Voitte varmasti kuvitella millainen näky minä ja Kepponen olemme kun toinen pitää tyttöstä tiukasti kylpypyyhkeen sisällä ja toinen antaa ruiskusta lääkettä. Pikku tirppa räpiköi minkä pystyy ja sylkee lääkettä joka ilman suuntaan. Perään sitten kauhea määrä sylkeä ja vaahtoa suusta. 


Onneksi silloin alkuviikosta viime viikolla tottui tuohon kauluriin puolen päivän takaperin kävelyn jälkeen. Eiköhän se tästä taas iloksi muutu. Tämä kyllä vain vahvisti omaa ajatustani siitä, että Pipsan operaatio tehdään aikaisintaan syksyllä kun on ilmat hieman viilentyneet eikä ole niin suurta riskiä tulehduksista.

Kovin on nyt väsynyt toipilaamme kuvassa sillä otin sen hoitotoimenpiteiden jälkeen ja se ottaa aina neidin voimille niin, että ottaa parin tunnin unet sen jälkeen. 

Jospa minä puolestani palaisin neulomusten pariin tyttösen nukkuessa.

13 kommenttia:

 1. Voi itku! Nyt vaan pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Reipas potilaamme onneksi on vaikkei lääkkeistä tykkääkkään:)

   Poista
 2. Voi miten huono tuuri teillä tuon tulehduksen kanssa! Hyvää toipumista toivottelen, voimaunien jälkeen taas jaksaa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tuota vaan ei tosiaan voinut lykätä enää pidemmälle kun tyttönen oireili noista niin kovasti, mutta eiköhän tästä nyt ala parantua kun sai kuurin.

   Poista
 3. Voi toista, paranemista! Kissa ja kauluri on melkoinen yhdistelmä, ei toivoisi kellekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, isoin juttu tuntuu hänelle olevan kun ei pysty kunnolla pesemään itseään. On varsin turhautuneen näköinen kun yrittää:)

   Poista
 4. Voi pientä, toivottavasti haava paranee pian! Kaulurissa on inhottava olla, mutta ei tuossa muukaan auta. Toivottavasti toipuminen nyt sujuu nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei oikein ole vaihtoehtoa, kun ei voi luottaa, että antaisi haavan olla ja nyt ei voi riskeerata enempää sen kanssa:) Mutta - onneksi aika kuluu loppujen lopuksi nopeaan ja varmasti paranee näin nyt hyvin.

   Poista
 5. Hei! Jos lääkkeen antamista maitotuotteiden kanssa ei ole kielletty, kokeile antaa se Vanhan ajan vaniljakastikkeeseen sekoitettuna. Meidän sydänsairaan kissan lääkehoito ei onnistuisi ilman tuota konstia, joten hyväksi on havaittu. Helpottaa sekä kissan että hoitajan stressiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi tästä mainiosta vinkistä. Eipä tullut omaan mieleenikään. Tänään meillä menee illalla onneksi viimeinen annos tuota lääkettä, mutta jospa ennättäisin hakea tuota kastiketta ennen sitä niin saataisiin tälle stressaavalle viikolle mielekkäämpi päätös:)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.