perjantai 19. elokuuta 2016

Koruhullu kissatäti

Täällä sitä ollaan taas koruiltu. Kaksoiskappaleet tekaisin myös sinne Huuto.nettiin. Sinne löydät tuon linkin takaa. 


Helmimaniani siis jatkui. 

Virkkausmaniani jatkuisi myös ellei rintarankani olisi päättänyt viime yönä jälleen kiukustua. 
Heräsin ihan infernaaliseen kramppikohtaukseen puoli neljältä. Sen jälkeen onkin ollut pakko laittaa tiukkoja nappeja kielen päälle, jotta edes henki kulkisi. Tuo on kyllä oikea kiusankappale tuo Tietze ja krampit. Varasin ajan terkkarista, mutta senhän sai vasta syyskuun alkuun. Mutta eihän tästä mitään tule kun on kaiken mahdollisen tuolle jo itse tehnyt eikä millään asetu kuin muutamaksi viikoksi kerrallaan.

Katsokaas miten hauskasti meillä nautitaan raksut.


Kuva on jo hetken takaa, mutta tajusin, etten olekaan sitä varmaankaan täällä esitellyt.

Pipsa on omaksunut myös keljun kepposen, käy aukomassa alusvaatelaatikkoni ja nostelee sievästi viikatut pikkuhousut lattialle ja eikun nukkumaan ja peuhaamaan niihin. Toinen juttu onkin sitten se, että vaatehuoneen ovi on ollut pakko teljetä, ettei junioritiimi avaa sitäkin ovea ja suorita vastaavia mellastuksia liinavaatehyllyillä. Jotain hyvääkin: jostain syystä meillä ei ole koko kesänä montaa lentävää öttiäistä näkynyt. Päätyvät tämän kvintetin hampaisiin ihan jokainen.

2 kommenttia:

  1. Voi kun ihana jotenkin klassinen kissakuva. Ja mainiot öttiäispyydyksetkin he ovat, joskin myös vintiöitä. Mutta sekin taitaa olla kissan vakio-ominaisuus... Voimia rintarankavaivoihin!

    VastaaPoista
  2. Kyllä se tosiaan niin on, että kattilauma se kuvauksellinen osa tässä meidän poppoossa on. Tuovat myös paljon hauskoja hetkiä arkeen, monenlaisia kepposia, mutta onneksi myös vastapalloon niitä kivojakin juttuja.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.