tiistai 23. elokuuta 2016

Sadepäivänä on hyvä...

..iskeä näppinsä pitkästä aikaa väripataan.


Pitkään kaapissa pyörineet Villet muuttivat väriään. Mielessäni tanssin sambaa Brasilian rannalla ja kurnutin kilpaa sammakoiden kanssa kaislikossa. 

Tulisikohan noista vaikka sukkia lapsosille syksyksi - Esikko varmaan ainakin esittää heti mielipiteensä asiasta.

Sitten voi antaa sisäisen lapsosensa astua esiin ja tekaista vaikka tämmöiset


Ensimmäistä kertaa muuten uusin reseptin oma kanta-palvelussa ja jäin ihmettelemään sitä, ettei siellä pysty jättämään samalla reseptin uusivalle taholle minkäänlaista viestiä, edes lyhyttä. Tuokin lääke oli nimittäin sellainen kipulääke, jota on minulle määrätty vain silloin tällöin tarpeisiin ja koviin kipuihin. Niinpä olisin halunnut hieman selitystä mukaan laittaa. Ei tuo nyt sitten näköjään estänyt uusimista kun tänään jo tuli viesti, että oli uusittu.  Hyvä niin sillä lääkäriaikaan on vielä pari viikkoa ja on paljon turvallisempi olo olla, kun tietää kaapista löytyvän sen tujummankin särkylääkkeen mikäli tilanne yhtä pahaksi rangan kanssa menee kuin reilu viikko sitten. Mikään ei ole niin hirmuista kuin herätä yöllä kestämättömään kipuun ja sitten ei olekaan mitään mikä helpottaisi edes vähän.  Myötätuntoinen ajatukseni kaikille niille, jotka todella kovien kipujen kanssa pysyvästi taistelevat. Olen toki itsekin kipukroonikko, mutten sentään 24/7 ihan tasolla 10+.

Kisut ovat sadepäivän ottaneet äärimmäisen rennosti

Kermakakkuprinsessa näin


ja äitinsä Helmi Höppönen näinHassuja tämän kesän ilmat, äsken vuorostaan paistoi kauniisti ja nyt hetkeä myöhemmin lähes pilvistä. Ota tuosta nyt sitten selvää, heh.

6 kommenttia:

 1. Mitäpä muutakaan sadepäivänä voisi tehdä:D Ihania värjäyksiä, minulla onkin ollut ikävä sinun kauniita värjättyjä lankoja.
  Kissat kyllä tietää mitä sadepäivänä kannattaa tehdä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitäisi ihmisten kyllä monessa ottaa oppia kisuista. Ensinnä tulee nyt mieleen venyttely päivittäin ja usein sekä nukkuminen riittävästi ja rennosti ottaminen viimeisenä.

   Poista
 2. Hienoja lankoja! Tsemppiä jaksamiseen kipujen kanssa! Mä olen samaa mieltä, olisi niin hyvä jos omaan kantaan voisi jättää pienen viestin kun uusii jotain lääkettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Minä laitoin kantaan palautetta ja sieltä jo vastattiinkin, että ovat välittäneet asiasta kehitysehdotuksen Kanta-palvelujen kansallisesta määrittelystä vastaavalle taholle. Hih, melkoista kapulakieltä oli tuo, mutta toivossa on hyvä elää

   Poista
 3. Tujua löytyy täältäkin kaapeista pahan päivän varalle... Voimia sulle! Tosi kauniita lankoja, teetkö enää myyntiin ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on tosiaan hyvä olla varastossa. Onneksi noita ei liian usein tarvita:)

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.