torstai 4. elokuuta 2016

Sataa sataa ropisee

Viime päivinä on tosiaan sadetta piisannut oikein reilulla kädellä.

Mutta niiden välillä onkin sitten paistanut mitä kauneimmin. Samalla kun olemme Helmi-rouvan kanssa pidelleet sadetta olen virkannut Nökön peittoa, neulonut Esikon sukkia ja tehnyt taas kasapäin korvakoruja lisää. Myös suloisia kaulakoruja olen tehnyt. Pukkailen niitä tuonne kotikirppikselle ehtiessäni. Sinnehän siis pääsee tuolta otsikon alta välilehdeltä.

Mutta voisiko seuralaisellani olla mietteliäämpää katsetta.


Helmistä on muuten tullut nyt ikävuosien karttuessa hieman herkemmin stressaantuva. Huomasinkin, että pentujen syntymän jälkeen on varmaan rouvakisu jäänyt liian vähälle huomiolle ja olenkin jakanut ekstrapaljon huomiota hänelle. Se onkin auttanut kovasti ja Helmi on selvästi rennompi nykyään. Tuleekin monesti tuohon viereeni pöydälle kun koneella istuksin enkä häntä henno siitä pois ajaa vaikka en oikein sulatakaan kissoja pöydillä. Helmi on aina vaan pikkuinen kooltaan ja häntä ei aina uskoisikaan mammakisuksi tätä joukkiota katsellessa. 

Mutta mitä nautinnolliimpia loppukesän päiviä sinulle lukijani.

4 kommenttia:

 1. Kissanpäivät, kun saa kaiken huomion. Suloinen.

  VastaaPoista
 2. Niinpä TeSa:) Voisin välillä vaihtaa osia kanssaan, hih!

  VastaaPoista
 3. Söpöliini. Kyllä Usko sais olla tässä vieressä jos vaan viihtyis. Se on vähän etäinen, tykkäisin läheisemmästä kissasta. No, kyllä Usko hyvä ja rakas kissa on.
  Sadepäivät oli oikein tervetulleita niin kovin hiostavan kosteiden poutapäivien jälkeen. Kyllä kerkiää vielä paisamaankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisut on jännästi niin erilaisia persoonia, Usko on tosiaan ihana kisu, onneksi pääsi sinun luoksesi. Minäkin olen vain lähettänyt säiden herralle kiitoksia näistä raikkaammista päivistä.

   Poista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.