perjantai 19. helmikuuta 2010

Haaste

Anette Ihastellen, ihmetellen-blogista haastoi minut tällaisella haasteella.

Säännöt ovat seuraavanlaiset:1. Avaa kuvatiedostoistasi neljäs kansio

2. Avaa neljännen kansion neljäs kuva

3. Julkaise kuva blogissasi ja selitä se

4. Haasta neljä muuta bloggaajaa mukaan!Teinpä työtä käskettyä ja minulla neljännestä kansiosta löytyi kuinkas muutenkaan: kissa- ja eläinkuvia. Neljänneksi osui sitten Kusti Lumimies, joka kuvassa kuljeskeli hienohelmaisen oloisena kuin ei olisi kestänyt tassujaan kylmään lumeen laittaa ollenkaan. Kaveri on kyllä niin lämpimän perään kuin olla ja voi, nukkuu aina kiinni patterissa sisällä ollessaan vaikka voisi tuolla turkilla ja karvamäärällä muuta olettaa.

Sitten tuossa ohjeistettiin haastamaan neljä muutakin kaivelemaan kansioitaan ja niinpä vaikean tehtävän edessä sitten päätin haastaa Lilan, Teppanan, Paun ihanine Taika-koirineen ja Keskiäkäisen. Toivottavasti haastetut eivät ole haasteallergisia.

Täällä etelässä alkoi sitten hiihtoloma. Minä en ole lomalla, mutta te, jotka olette - nauttikaa levosta ja voimaantukaa!


9 kommenttia:

 1. Ohhoo:) Pitääpä ottaa haaste vastaan;) Kustilla on ihailtava turkki. Hieno!

  VastaaPoista
 2. Kusti ja Kosti on ihania. Onks ne norskeja tai siperialaisia tms.?

  VastaaPoista
 3. Pau: Kusti kiittää:)
  Lila: Kiva juttu, ettet kavahtanut meemiä;)
  KristiinaS: Näistä ei kukaan varmuudella tiedä, eläinlääkäri epäili joko norskisekotuksiksi tai sitten Maine Coon-sekkareiksi, vaan ken tietää;) Äitikisu oli kyllä ihan tavallinen raitamaatiainen, ihana sellainen kyllä.

  VastaaPoista
 4. Sinultahan löytyi mukava kuva :)! Itsekin olen aikanani kuvannut paljon lemmikkejäni, mutta sittemmin on niistä jouduttu luopumaan, ja nykyään vain ihastelen muiden karvakavereita :).

  VastaaPoista
 5. Anette:) Minäkin olen jossain määrin allerginen kissoille ja jopa koirille, mutta jostain syystä Annin karvanlaatu minulle sopii ja kissat ovat enimmäkseen ulkosalla ja navetalla. Tai sitten olen siedättynyt vuosien varrella, onneksi näin:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kyllä nautitaan lomasta!
  Olisi vain vähän paremmat ulkoilusäät, kun ei tuohon viimaan viitsi mennä. Nyt näyttää sade kyllä jo hiljalleen vähenevän, ehkä se vielä ulkoilusääksi muuttuu.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Muslima, aika velmujahan nämä kaikki ovat, kukin omanlaisiian.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.