tiistai 23. helmikuuta 2010

Kivinen, eikun luminen..

..on tie kotiin. Lunta oli tullut niin paljon, että tiukille otti kotiinpääsy. Näitä kyläteitä kun ei ensimmäisenä tosiaankaan aurata. Tänään vielä hidastutti ja esteitä aiheutti raskas ajoneuvo, joka oli tuolla 25:lla jumittuneena. Tulin siis ylimääräisiä kyläteitä pitkin kotiin ja huokaisin kun perille saavuin.

Seuraavaksi voisin kertoa eilisen illan raporttia ensimmäisestä kokeilustani Ashfordin villaväreillä. Riittävätkö sanat: oi ja voi? Keneltäkään ei liene jäänyt  huomaamatta intohimoni Wollmeisen sukkalankoihin. Pidempään olen yrittänyt metsästää kahta herkkuväriä: Vronia ja Granatapfeliä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Mitäs tekee neuvokas neuloja/värjäyskokelas. Lähtee tietysti yrittämään niiden kopioita. Ja pakko sanoa, että suhteellisen jäljillä olin. Katsokaas vaikka tästä alhaalta:Vasemmalta oikealle:

Vronin nälkää lievittämään, 100% merinosukkalankaa  luonnonvalkoinen 100g/310m
Granaatinhinkua taltuttamaan, 7V vaaleanharmaa 150g/300m

Nyt on kyllä todettava, että nälkä kasvaa syödessä, kuinkahan minun vielä oikein käykään? Epäilen, että huonosti sillä räpylät ovat taas äkäisenä, keskisormi kaksinkertainen ja rystyset melkoisen pulleat, joten neuloakaan ei oikein voi.

Taidan poistua ihmettelemään, mistä lisää värejä.

Iloista tiistaita kaikille.5 kommenttia:

 1. Taitaa riittä sanat oi ja voi :D

  Täälläkin sataa lunta... Vaikeaa kohta päästä kotiin tosiaan! Minä kun kuljen yleisillä kulkuneuvoilla, niin saan loikkia lumihangessa..

  Mutta kiva kuitenkin kun on oikea talvi:)

  VastaaPoista
 2. Päivi:Oi kiitos kaunis:)
  Lila:Osin olen samaa mieltä,lapset ovat saaneet nauttia, mutta nyt taas kun saan jännittää pääsenkö töihin huomisaamusta - ei tunnu kivalta;)

  VastaaPoista
 3. Ihanan "muhkeita" värejä :)! Mahtava taito tuokin!

  VastaaPoista
 4. Anette: Taisi olla aloittelijan tuuria, minä olen näissä ihan noviisi vielä:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.