sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Ystävällistä päivää!

Talvisen takapihamme ja sen asukkien kera toivotan kaikille ystävilleni ja blogini lukijoille sydämellistä ystävänpäivää!Samalla on hyvä tehdä katsaus keskeneräisiin tekeleisiin ja todeta, että jokin ihmeellinen sinivihreäturkoosi-kausi näyttäisi olevan meneillään. Hmm - ei puhuta siitä tiilenpunasävyisestä Multnomahista, joka ehkä vielä hiukan on kesken eikä päässyt kuvaan. Positiivista sen sijaan siinä se, että hukan teillä ollut lisälankakerä löytyi, joten huivikin ehkä näkee valmistumisen päivän vielä joskus. En voi puolustella tilannetta oikein muuten kuin, että aika on ollut todella kortilla viimeiset viikot eikä neulomaan ole ehtinyt kuin aina pienen hetken kerrallaan. Jospa se tästä taas aika minutkin yhyttäisi.Pisimmällä tuossa läjässä ovat takimmaiset ribbisukat Esikon tukitädille, toinen jo kokonaan valmiina ja toisen jalkaterä puolessa välissä. Toiset kaksi sukkaa ovat niitä mulle mulle-sukkia, jotka valmistuvat kun valmistuvat.

Mutta, ei murehdita keskeneräisiä turhan paljon vaan vietetään
kaunista sunnuntaita, muistetaan popsia laskiaispullaa ja laskea mäkeä!


7 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää sinulle ystäväni <3

  VastaaPoista
 2. Makoisaa ystävänpäivää teille!

  VastaaPoista
 3. Kauniit värit neuleissa. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. H YP sullekin!
  Jaa, noin paljon keskeneräistä . . ai jai, taidankin pidättää lankatoimitusta . . ai ai.
  No joo, huomenna se jo tulee ilmeisesti lähemmäks sua.
  Siitä nyt on jo aikaa kun jossain keskustelussa oli puhe kissasta joka ilmeisesti oli karkuteillä. Olikohan se tuo sun Repe, niin on saman näköinen? En mä enää muista tarkemmin mutta kissat tietysti jää mieleen.

  VastaaPoista
 5. Moikkelis Kristiina: Hui, pitää äkkiä tekaista nuo valmiiksi, ettei rajoitus iske;)

  Ei tainnut Repe olla, on kiltisti pysytellyt tässä mailla viimeiset vuodet. Nuorempana kyllä oli jonkun kerran reissussa, mutta loppuivat nipsaisuun ne reissut.

  VastaaPoista
 6. Hyvää ystävänpäivää sinullekin ja kauniita sukkia on näköjään luvassa

  VastaaPoista
 7. Kiitos ystvänpäivä toivotuksista, ja kun olen aina viiveellä niin hauskaa alkanutta viikkoa. Pakkasta riittää vielä hetken verran ennen kesää, ja ens viikko on mulla talviloma. Sama vika pari keskenerästä hommaa on ja intoa ei ole pahemmin saada niitä valmiiksi.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.