maanantai 15. helmikuuta 2010

Tanssii villakoirien kanssa

Niitä on loputtomasti, niitä pursuaa kaikkialta minne nenäni työnnän ja aina kun luulen selättäneeni yhden farmijoukkueellisen, putkahtaa uusi pataljoonallinen jostain lisää. Puuh ja huuh! Yksi siivoustonttu saisi heti paikalla jobin täältä. Palkaksi voisin neuloa aina sukat edellisten hajottua. Mitä, eikö yhtäkään innokasta partasuuta ollut?

Oikeasti, mistä sitä aikaa voisi saada lisää? Tai vaihtoehtoisesti vastuullisia perheenjäseniä, jotka puhaltaisivat samaan hiileen tai edes tupaan. Nytkin tuolla on yksi sohvalla oikosenaan, yksi sängyssäni riehumassa ja yksi läppärillä silmät spiraalina tuijottamassa. Luulitte varmaan tuon sohvien tapauksen olevan Miehekäs, tunnustakaa pois. Ehei, hän on kyllä navetalla iltatöissään ja minä kaivauduin hetki sitten pyykkivuoren sisältä ja taidan mennä juomaan kupin kahvia, ennen kuin vaivun täysin epätoivoon.

Tiedän kyllä, että meitä työuran omaavia äitejä on Suomen maassa monia ja että tuo kersastonikin vielä joskus oppii oman osuutensa hoitamaan, mutta siihen asti lohdukkeena voisi toimia vaikkapa yksi tällainen:Juuri keritty Wollmeisen Spice Market sukkalanka. Ja huolet pois – tikutan ne keskeneräiset ensin valmiiksi. Kunhan nyt vain kuolailen tämän äärellä aina vaikeina hetkinä. Aikamoista eliksiiriä nääs..


6 kommenttia:

 1. Melkein alkoi naurattamaan, mutta enhän minä kehtaa kun toinen vuodattaa.
  Auttoiko kuppi kahvia?
  No, lanka on ainakin lempeää terapiaa.

  VastaaPoista
 2. Mielessäni näen kuina TeSa pidättää nauruaan;)
  Niitä villakoiria, joita täällä kissanpojiksi sanotaan, on kyllä ihan riittävästi varmasti joka huushollissa ja ne ei hävittämällä häviä. Eikä tuholaistorjuntafirmatkaan tarjoa mitään apua tähän ongelmaan. So, take it easy:)

  VastaaPoista
 3. Lankaterapia toimii aina! Meillä ei enää ole villakoiria, vaihdoin ne villakissoihin ja niitä riittää...

  VastaaPoista
 4. TeSa:Tarvittiin toinenkin kuppi, mutta sitten auttoi:)

  KristiinaS:Helpottavaa, että muillakin on tanssit menossa.

  Mammutti:Villakissoja meillekin vaan noiden korvaan haukkuvien tilalle.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti kahvi auttoi, lankojen silittely yleensä helpottaa...
  Olen isännälle ehdotellut että jos ottaisi sellaisen huushollitöistä tykkäävän varaemännän.
  En yhtään pistäisi pahaksi...mä voisin olla navetalla ja kutoa, kutoa...ja ahh...sais tulla valmiiseen ruokapöytään.
  -Nonna-

  VastaaPoista
 6. Nonna: auttoihan tuo kahvi, kyllä vain. Hyviä ideoitakin sinulla roppakaupalla, ihme isäntä jos ei tuollaisiin ehdotuksiin lämmennyt:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.