sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Sunnuntaipoika


Sunnuntaita on vietetty leppoisissa merkeissä, erityisesti karvajalat ovat niin tehneet. Kuvassa Kosti Neiti Nökön sylityksestä nauttimassa.

Viikonloppu tuntuu sujahtaneen lähestulkoon jo ohitse enkä ole oikeastaan tehnyt muuta kuin pessyt pyykkiä ja neulonut. Mutta en ole siitä kovinkaan harmissani, eivät nuo tekemättömät kotityöt minnekään karkaa ja nyt oli tarve hermoja tyynnyttävälle neulonnalle. Mieli on jo paljon leppoisampi vaikkei vielä valmista olekaan näytettäväksi. Annoin myös itselleni luvan aloittaa muutaman uuden pikkutekeleen sillä huomasin omien käyttösukkieni hävinneen teille tietymättömille. Liekö asialla ollut se kuuluisa sukansyöjä.

Pakko lausua vielä Novitan uudesta sukkalangasta Tico Ticosta eräs positiivinen asia: oma keräni painaa 101g, joka lienee lukemieni kommenttien perusteella harvinaisuus. Voin siis olla iloinen hyvästä tuuristani.

Nyt teen keittoon ja takaisin neulomaan, muistetaan nauttia näistä talvipäivistä vaikka niitä nyt onkin riittänyt jo melkolailla kylliksi.


2 kommenttia:

  1. Miltäs se Ticotico muutoin vaikuttaa? Minä en ole nähnyt sitä kuin kuvissa.

    VastaaPoista
  2. Taija K: Tico on minusta yllättävän karheaa ja pinnaltaan pörröistä, mutta ihan mukavaa neuloa. Värithän ovat aika maukkaat ainakin omaan silmääni:)

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.