torstai 29. joulukuuta 2011

Loputtoman hitaasti hyvä tulee-sukat

Otsikko kertoo näistä varmaankin sen oleellisimman. Näissä taisi mennä ihan järjettömän pitkään. Milloin mikäkin keskeytys, muu puuha tai räpylöiden kipuilu esti näiden nitkuttelun. Mutta viimeinkin ovat valmiit. Menevät lahjaksi. Onneksi olen kuitenkin sen suhteen ajoissa.


Loputtoman Hitaasti Hyvä Tulee-Sukat

Silmukoita: 64s./2.25mm bambusukkiksilla
Lanka: Wollmeise Twin Spice Schwammerl
Koko: 38
Menekki: Pitänee tarkistaa:)
Fiilis: Huh ja puh. Tykkäsin näiden neulomisesta kovasti, mutta mikä ihme siinä oli, että valmistuminen kesti ja kesti;)

Oikein namin väristä tämä lanka. 
Tein näihin hiukan muotoiluja resoreiden avulla tuonne säären alaosaan ja nilkan seutuville. Jospa pysyisivät jalassa edes hiukan paremmin siten. 
Tylsään tapaani taas käytin tiimalasikantapäätä ja päättelin kolmen puikon silmukointina/päättelynä. Siten vain tulee kauneimmat omaan silmääni.


 
Eilen oli pakko naureskella tuota Emppu-kissaamme oikein tosissaan. Haisteli siinä hellanuunista ulos tullutta lasagnea siihen malliin, että annoimme pikkuisen makupala-annoksen herralle. Aikansa epäluuloisesti sitä katseli, kierteli ja yritti sitten "tappaa".  Lopulta jonkin aikaa läimittyään ryhtyi oikean etutassun kynnellä poimimaan palan kerrallaan suuhunsa ja tassu piti tietysti pestä joka suullisen jälkeen. Lopulta kun oli mielestään riittävästi maistellut, otti ja "peitteli" aterianlopun. Yritin jopa videokuvata tuota, mutta hänhän ei ollut ollenkaan kuvaustuulella siinä vaiheessa vaan häipyi hetkeksi paikalta kokonaan. Joten nyt teidän on vain pakko kuvitella tuo mielessänne.

Myyntisivulle pukkasin joulupäivän värjäyksiäkin muutaman:)

15 kommenttia:

 1. Kauniit ovat Hyvän-Tuulen Sukat. Voi kun minä oppisin neulomaan noin taitavasti tai edes hiukan. Tuntuu pahalta tietää että sinulla on kipuja neuloessa. :(

  VastaaPoista
 2. Ihanan ovelat maastokuviot, joista tulee joku tiikerikin mieleen!
  Emppu-tiikerihän on vallan mainio, ne luontaiset vaistot, ne on villieläimellä vahvat :-D

  VastaaPoista
 3. maiju: Kaikkea oppii tekemään, minäkin olen pitkään harjoitellut. Kivutkin ovat valintoja, ainakin osittain. Tiedän, että jos en neuloisi selviäisin vähemmällä, mutta olisipa elämä kurjaa:)

  Saila: Emppu on kyllä hiipinyt tai oikeammin tullut ryminällä sydämeeni. Varmaankin osittain koska voisi olla luonteeltaan edesmenneen Valtsumme identtinen veli. Oma hauska persoonansahan tämä poikakulta kuitenkin on.

  VastaaPoista
 4. Ihana Emppu!
  Aikas ärtsyn väriset sukat. Kivat on, ei siinä mitään, harvemmin vaan näkee noin reipasta väritystä.

  VastaaPoista
 5. KristiinaS: Emppu kiittää polleana:) Minä onneksi pidän ärtsyistä väreistä, toivoakseni myös lahjan saaja, hih! Se on tuo WM, joka aina löytää mitä huikeimpia väriyhdistelmiä;D

  VastaaPoista
 6. Jännän väriset sukat! Minä pidän värikkäistä ja jännistä väriyhdistelmistä sukissa. Kissat ovat aina hauskoja, meidänkin kissoille sattuu milloin mitäkin.

  VastaaPoista
 7. Kivat sukat! Emppu taitaa olla aika veikeä kaveri =)

  VastaaPoista
 8. Hauskasti läikittyy nuo värit :) Ihanat sukat! Emppu on aika vekkuli, kaikki eläimet on ihania :)

  VastaaPoista
 9. Kauniit sukat, saajan kannatti taatusti odottaa :) Loistavaa uutta vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 10. Onpa komeat kiemurat. Lätäköityminen antaa välillä sukille todella uniikin ulkonäön, hyvässä mielessä siis :) .

  VastaaPoista
 11. Komiat sukat ! Emppu on todella suloinen. Meidän Eppu harrastaa ruokaherkkujensa kanssa tuota samaa peittelyä kuin Emppukin. Yrittää varmasti säästää herkkujaan pahan päivän varalle,niin kuin isommat kissa-serkunsakin luonnossa tekevät .

  VastaaPoista
 12. Kauniit sukat! Nuo värit menevät kivasti kun eivät ole "perusraitaa". Se on jännä miten kissaoilla on tarve välillä tappaa myös se valmiskin ruoka. Meillä sitä harrastetaan etenkin katkarapujen kohdalla. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 13. Olihan upean väristä lankaa!! Voin hyvin kuvitella Empun puuhat ;)) Kissan touhuja jaksaa yleensä katsella vaikka kuinka kauan, parasta viihdettä maailmassa :)))
  Oikein mukavaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 14. Wau miten ihanat sukat!Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.