lauantai 17. joulukuuta 2011

Etsii, etsii vaan ei löydä

Epätoivoisena yritän vielä täältäkin, ehkä joku teistä tietää tai kenties omistaa ja tahtoisi myydä.

Siis kuvan kaltainen pyykki-/tuuletusteline


Siis tuo pystyvarsi pingotetaan katon ja lattian väliin ja noita ripustusoksia on  ainakin neljä kappaletta. Help! Tahtoisin toisenkin tuollaisen, veisin molemmat sitten tuonne toivottavasti pian valmistuvaan kodinhoitohuoneeseeni. Olen tämän meidän ostanut jo muutama vuosi sitten jostakin paikasta, jota muistiparkani ei enää osaa paikallistaa. Siis kysynkin teiltä avuliailta? Tiedättekö mistä tällaisia voisi joko samanlaisia tai samankaltaisia ostaa?

Tänään oli myös päivä, jolloin Emppu-poika nostettiin tuohon ulos portaiden kaiteelle. Hui sentään, että pelästyin kun alun aran haistelun jälkeen pinkaisi villiin juoksuun. Mutta, jäi kuitenkin tontille ihmettelemään ja kun muutamien tuntien ostosreissun jälkeen Neiti Nökön kanssa kotiuduimme, parkui poika surkeana ja märkänä tuolla perennapuskassa. Ihan itse ja vapaaehtoisesti sitten tuli vielä sisällekin ja nyt on niin ollakseen sisällä lämpöisessä.

Muutoin menee kohtuuhyvin, mutta Kosti uhittelee ja haastaa riitaa kaiken aikaa. Saa siis olla tarkkana noiden kahden ollessa lähekkäin. Mutta katsokaas miten nätisti istuivat Repen kanssa ruokaa odottamassaNäitä karvakasoja sen sijaan hiukan kitkerästi vielä katsoo


Tuo harmaa noista onkin tosi äänekäs ja vaatelias tapaus, kuten kuvakin kertoo. Kusti-parka on sen näköinen, että ahdistaa.

Huomenna singahdankin sitten Helsinkiin ystävää tapaamaan, ihanaa!

Oikein leppoisaa viikonloppua teille kaikille.

Ps. Lähipäivinä pukkaan viisi vironvillavyyhtiä tuonne myyntisivulle (8/1 vahvuutta).

8 kommenttia:

 1. Voi Kosti ja Kusti ♥ ♥, olen menettänyt sydämeni heille, hassut karvakorvat.
  Hienoa ettei Emppu hävinnyt, taisi itsekin todeta että kodin lämpö on paras paikka, siellä saa ruokaakin ;-) Ihanaa että Emppu sai teiltä hyvän kodin!
  Valitettavasti pyykkitelineestä ei ole mitään hajua! Onnea etsintään!

  VastaaPoista
 2. Saila: Kosti on Suomen yksinkertaisin katti (tämä ihan hellyydellä sanottuna) ja Kustin taas voimme kuvitella nostavan tassun ja kaksi varvasta pystyyn ja sanovan: Piece!

  Telineestä on onneksi jo jonkinlaista viritystä tullut, sellainen saattaapi jopa löytyäkin:) Ihania, avuliaita ihmisiä on olemassa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat kissoista! =) Varsinkin tuo suukku auki kuva on herttainen. Toinen keskustelee.^^, On tosi hienoa et Emppu on sopeutunut uuteen asuinympäristöönsä. =)

  VastaaPoista
 4. On ne katit vain niin suloisia! :D Kuulostaa jo ihan hyvältä tuo Empun kotiutuminen.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla Empusta hyviä uutisia!
  Onhan se aina iso asia, kun tulee uusi asukas taloon ja johtajuus on selvitettävä vaikka pienellä karvapöllyllä poikien kesken. Neljän kollin kesken se voi kestää kauankin.
  Meillä kaikki kuusi kissaa kisaa johtajuudesta aina aika ajoin. "Tassusotaa" riittää vähän joka päivälle.

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla Emppu-uutisia =) Toivottavasti asiat lutviutuvat vielä Kostinkin kanssa jahka aikaa kuluu vähän enemmän.

  VastaaPoista
 7. Ihanan hellyttävä kuva Kaksikosta K&K, voi pojat miten suloisia poikia :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.