lauantai 9. helmikuuta 2013

Tuokioita

Viikonloppu taas. Päivä kuluu leppoisasti herkutellen ja ympärilleen katsellen.
Olen kyllä muutoinkin sitä mieltä, että kuljemme arjessa usein kuin laput silmillä. Katsomme, muttemme näe tai kuulemme, muttemme kuuntele tai muista hetken päästä enää havaittua.

Sellaiset yksinkertaiset asiat kuten kaunis oksa, hassu hymy vastaantulijan kasvoilla, höpsösti loikkiva kissanpentu.. tätähän voisi jatkaa loputtomiin. 

Minä ostin kukkia, tulppaaneja. Niitä tuntuu olevan vaikka missä väreissä. Tätäkään tummaa syklaamin ja violetin välimaaston väriä en voinut vastustaa vaan nappasin matkaan.


Pienessä Helmi-neidissä riittää nauramista ja hihittämistä. 

Hänellä on esimerkiksi aika hilpeä istuma-asento ja tapa pestä häntää siinä samalla


Uusi lelukin sai eilen kyytiä


Ensin Helmi jahtasi höyhenkeppiä ja sitten hetken päästä muut jahtasivat Helmiä, ettei ehtisi nielaista irronnutta höyhentä. Oli kovin närkästynyt, kun ei saanut tipuaan ahmaista.

Eilen aamulla olin myös niin maan iloinen kita levällään ruokaa naukuvasta pikkuisesta punaisesta pojasta. Kuuri tepsii ja poika toipuu. Ihanaa ja niin huojentavaa.

Nyt sitten takaisin väripadalle. Nauttikaahan tekin arjen tuokioista täysin palkein.

8 kommenttia:

 1. Noissa tulppaaneissa onkin kummasti jotain samaa kuin monissa herkkuvärisissä dippauksissasi!
  Ihanaa kuulla että elämä jatkuu suruista huolimatta. Pojan toipuminen on erinomainen uutinen! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väritön maailman taitaisikin olla se Zeldan pahin pelko;)
   Onneksi tosiaan on tätä touhua niin lapsosten kuin karvaistenkin kavereiden kanssa niin pysyy roti kotiarjen tasapainossa. Sinulle myös ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Aivan samaa mieltä kanssasi, arki on niin kiireistä, että sitä kulkee laput silmillä, eikä näe, eikä osaa iloita niistä pienenpienistä hyvää mieltä tuottavista hetkistä. Itse opettelen tätä taitoa kovasti ja täytyy sanoa, että tämä muutto "mörköperälle" on edesauttanut tätä oppimista - kehräävät kissat, hörisevät hevoset, rakkaat ihmiset ympärillä, eipä sitä ihminen muuta tarvitse! Jotenkin arki täällä maalaispihapiirissä vaan tuo sitä hyvää mieltä "rinnan alle".

  Surullista kissasi kohtalosi, mutta onneksi poika toipuu ja Helmi huvittaa hurvitteluillaan! Upean värisiä tulppaaneja - en olisi myöskään malttanut jättää tuon värisiä ostamatta!

  Mukavaa viikonloppua, täytyypä käydä katsomassa taas dippilaarisi upeita värejä!

  VastaaPoista
 3. Noin minäkin ajattelen. Pienet arjen asiat ovat loppujen lopuksi se tasainen hyvä eniten onnea antava tie, ja ne pienet kisaat ja kauniit kukat...

  VastaaPoista
 4. Tulppaanit ovat lemppareitani. Ihana väri tuo syklaami.

  VastaaPoista
 5. Oikea helmi tuo Helmi. Mä kans ostan tulpaaneita nyt kun niitä saa, ne on niin kauniita väreissä kuin väreissä. Kehräyksestä: mulle toi innostus tarttui blogistaniasta....varo vaan! Kannattaa aloittaa Varpulan värttinäkurssilla (ja sieltä voi sit värttinä ostaakin) - oli niin mukavaa ja leppoisaa.

  VastaaPoista
 6. Kauniita tulppaaneja. Ja kaunis on pikku-Helmikin. Ihana kuulla, että Pelle on toipumassa.

  VastaaPoista
 7. Rakastan tulppaaneja ja haluaisin antaa massusuukkoja teidän ihanalle pikkuiselle. Varsinkin alin kuva houkuttaa moiseen toimintaan. Ihana kisu <3 Kirjoitit ihan ihanasti kaikista arjen asioista joita kannattaa huomata ihan joka päivä. Itse elän kiireetöntä arkea kun en ole työelämässä ja lapsikin on jo kasvanut. Olen siis siinä onnellisessa asemassa että ehdin huomata noita ihania asioita ja nautin niistä. Olen tuoksufriikki :) Rakastan miltä kaikki tuoksuu ja haistelen jutuuja päivät pitkät. Ihaniin tuoksuihin kuuluvat ainakin pesty pyykki, kirjojen painomuste, kissojen turkki,tuore kahvi, uudet langat...jne,jne. Nautiskellaan kaikesta kauniista , hyvältä tuoksuvasta ja ihanasta mitä meillä on ympärillämme vaikka kuinka paljon <3 Ihanat eläimemme ja ihmisemme tietysti etunenässä !

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.