keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ei niin täydelliset sniikkerit

Täällä on harrastettu epätäydellisyyden sietoa. Määrättyjen asioiden suhteen olen melkein sairaalloisen perfektionisti. Kuvittelin jämäsniikkereitä aloittaessani, että jämät riittävät identtisiin kappaleisiin. Vaan eivätpä riittäneet sitten kuitenkaan. Olin jo ihan viittä vaille purkamassa jälkimmäistä, kun sisäinen ääneni minulle sanoi, että tässähän sitä on mainio tilaisuus siedättyä. 


Siinä ne ressukat ovat. Sururaja kulkee siinä ylemmän sukan puolivälissä.

Näissä mentiin siis kärjestä varteen päin ja ihan minun vakkari kantapääni siinä köllöttelee molemmissa sniikkereissä, tiimalasi siis. Se nyt vaan on niin kiva minun mielestäni, istuu kenkiinkin niin passelisti.

Eihän näissä sitten riittänyt siedättyminen sururajallakaan vaan minulle kävi vanhanaikainen. En pitkän ajan jälkeen muistanutkaan miten neulalla tehty joustava päättely tehtiin.  En heti löytänyt ohjetta netistä ja ei niin perfektionisti minäni (outo ja mulle tuntematon tyyppi) päätteli tuon paremman näköisen sniikkerin tosi tönkösti perinteiseen malliin. Nyyh - se lörpöttää hitusen. Sittenpä löysin ohjeenkin toista sniikkeriä tikutellessa.

Löysin sen tuuma&toimi-blogista käykäähän muutkin sieltä ohjeet lukaisemassa. Kiitokset vain blogin pitäjälle vaivannäöstä. Se pelasti minutkin tällä kertaa.


Päätin sitten, että kyllä ne kelpaavan - vieläpä ihan hyvin. Värithän ovat kauniit ja muutenkin namuset.


Päätin siis keskittyä niihin onnistuneisiin kohtiin. Ehkäpä ylitän itseni ja uskallan vaikka antaa ne jopa lahjaksi. 

Tarkempia speksejä tässä:

Lanka: Ei millään nyt täti muista, muuta kuin sururajasukan puolivälistä Zelda's Dippins 4ply jämää. Tuo toinen saattaa olla Lang Yarnsin lankaa, ehkä:)
Silmukoita ja koko: 64s./16s puikolla ja kokohan näillä 39
Kenelle: Tiedän jo kelle, lahjaksi taidan sujauttaa
Fiilis:  Ihan itsensävoittajafiilis, hih:)

No, voin lohduttaa sen verran, etten taida olla ihan parantunut vielä sillä nyt löysin itseni purkamasta erään toisen sukan alun. Se ei ollut mieleinen, plääh...ei kun kutiloimaan eikun neulomaan taas

7 kommenttia:

 1. No, on nuo minusta kyllä aika täydelliset :)

  VastaaPoista
 2. Ollaanpa siellä perfektionisteja :-D Samahan se on miltä ne näyttää kun saappaaseen tunkee, sanoo tää täti. Ja noin kauniit kantapäät ja päättelyt on myös mun sukista valovuosien päässä. Ihanaa katsoa noin kaunista kätten aikaansaannosta, ihanat väritkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää siedätystä nämä olivat, todella:) Ei aina tartte niin pilkkua viilata, heh! Sinä se Saila aina löydät niin osuvat sanat, kiitos:)

   Poista
 3. Kauniit sukat, värit on niin miun maun mukkaan ja jälki kaunista omiin väkerryksiini verrattuna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi:) värit ilahduttavat minuakin kovasti ja onhan jämälankasukissa aina se yllätysmomentin mukanaan tuoma suola;D

   Poista
 4. Nämä on hyvän mielen sukat :)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.