tiistai 21. heinäkuuta 2009

Kuuden suora?



Edelleen sitä samaa touhuaa tämä rouva mitä tähänkin asti. Värjäyksiä siis, nämä ovat kaikki koolattuja. Osa vanhaa Nallea, osa uutta Nallea (ei aloe veraa) ja kaksi vyyhtiä ihan seiskaveikkaa. Ensimmäisen kerran tuli vahingossa suklaanruskeaakin, mutta eipä haittaa sillä sopii tuon vihreän kanssa oikein hyvin, heti tuli mieleen "Minttusuklaa". Vaaleanpunainen ei ihan oikein toistu, on jonkin verran tummempi luonnossa ja keltainen taas sellaista ihan mangonkeltaista. Muut ainakin omalla näytöllä niin kuin ovatkin. En tullut laittaneeksi minnekään ylös mitä makuja heittelin kattilaan.

Tänään on tullut nukuttua myöhään ja muutenkin oiottua vain koipia, joten nyt voisi pikkuhiljaa harkita kodin puoleen kääntymistä.

Totesimme lasten kanssa tässä päivänä muutamana Kusti-Rantapallon kastuttua, että nuoren miehen lempinimiä pitää vaihtaa sillä kun kastui kunnolla oli tosi luikku siellä kaiken karvan keskellä eli se siitä pullukkuudesta. Olen huomannut muutenkin, että näillä kesät talvet ulkosalla liikkuvilla kissoilla muodostuu samaan tapaan "vararenkaat" vyötärölle kuin eläimillä luonnossakin. Karvakin on puolet vahvempi kylmään vuodenaikaan. Ihanaa on ollut myös seurata kuinka hyvin koira tulee kisujen kanssa toimeen, jos eivät malta olla varuillaan, tulee suuuuuri kieli ja lipaisee naaman märäksi. Jopa äkkiväärä Valtterikin on pikkuhiljaa sulanut neidille.

Tänne päin voisi lähetellä rutkasti siivousenergiaa, sitä tarvitaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.