lauantai 11. heinäkuuta 2009

Löytöretki....valmiina. Todellinen löytöretki uuden tekotavan maailmaan. Myös täystuho tämän sävyisille sukka- ja muille jämälangoille 4ply-vahvuudella. Lopputulos ei ole täysin minua miellyttävä, mutta olen silti hyvin tyytyväinen sillä nyt olen testannut ylhäältä alas saumoitta neulotun tekotavan ja olen myös hyödyntänyt langanloput. Tämä siis siksi, etten hennonut mitään parempia käyttää tähän projektiin siitä pelosta, että menee ihan reisille koko yritelmä. Neulomosta kyselin vinkkejä ylösalaisin neulotun puseron silmukoiden jakoprosentteihin ja niiden mukaisesti on silmukatkin laskettu. Muutoinkin ennenkuulumatonta, että sukkafriikki isompaan työhön hairahtui, heh!

Mutta vaikken itse olekaan tyytyväinen, niin Nökö-neiti tuon heti itselleen omi eikä pois luovuta kuulemma, en jaksa purkaakaan sillä mohairia on pienet määrät sukkalankojen joukossa eikä sujuisi kovin helpolla, joten menköön neidin käytössä. Seuraavan kanssa olenkin sitten jo paljon viisaampi.

Loppukiusaksenne voisin esitellä vielä viimeiset värjäykset, elintarvikeväreillä nämä: vasemmalta lukien Laguuni, Vilja ja Banana Split.
Nyt sitten pitäisi keksiä edullinen värjäykseen sopiva sukkalankavahvuinen ohuempi lanka sillä Nallet kaikissa vaaleissa väreissä ovat hävinneet kokonaan. No, varmastikin noita vielä jostakin löytynee, kunhan pitää silmät auki liikkuessaan. Ystävä-kulta noita jo satsin olikin minulle hamstrannut tuolla Suomen turneellaan, kiitos sinulle L ja ihanaa lomaa. Minä vielä viikon pakerran ja sitten hyvin ansaitulle tauolle asetun muiden lomalaisten tavoin.

4 kommenttia:

 1. Voi kun ihania lankoja olet värjäillyt. Minä tulen vielä enemmän jälkijunassa, kun en ole ehtinyt kuin vasta kattilan tuomaan maalta kaupunkiin. Ihailen vaan muitten värjäyksiä, olen ehkä arkakin edes koittamaan mitä tulisi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pirena, eikä huolta ollenkaan, jokainen omaan tahtiin eikö vain;)

  VastaaPoista
 3. Hei Zelda! Hidas sytytys on minullakin, sillä en ole (vielä) lankoja värjäillyt. Kovasti kyllä suunnittelen ja ihaillen katselen toisten tuloksia. Tuo sun värjäää vihreä on tosi ihqu :)
  Ja tunikat on kivoja, ne on mun vakiovaatteita. Ompelukärpänen ei vaan puraise nykyään, vaikka koulutuskin on sille alalle vuosien takaa.. Mukavaa kesää toivotellen TiiMa

  VastaaPoista
 4. TiiMa: näihin värjäyksiin koukkuuntuu täysin, ei mahda mitään. Mukavaa kesää sinullekin:)

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.