keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Syytä huoleen?Pitäisikö oikeasti jo huolestua? Siinä missä kaikki muut ovat suunnanneet nenä tanassa markettien uutuuslankojen äärelle ja kantaneet niitä selkä vääränä kotia kohti, on tämä neuloja tyhjentänyt kaikki vaaleat tarjousnallekorit ja keittänyt keitoksiaan ilta illan perään. Perhekin jo ihan on huolissaan, eihän tätä äitiä näin taajaan hellan ääressä ole nähty sitten..

Tulos on nähtävissä tuossa yllä. Kaikki on värjätty karamelli/elintarvikeväreillä. Ja tänään toi Kustiposti lisää Kool-Aideja. Mutta nyt taidan ne laittaa talteen ja ehkäpä hiukan neulonkin taas vaihteeksi. Onhan näitä nyt vaikka miten paljon neulottavaksi.

Mutta totisesti värjääminen on todella hauskaa ja mukaansa tempaavaa. Kokeilkaa ihmeessä mikäli ette ole aiemmin sitä vielä tehneet. Vaikka minä taidan kyllä olla viimeisiä, joka tätä on kokeillut. Tulen aina kaiken uuden suhteen jälkijunassa.

Nyt menen paijaamaan vyyhtejä ja pupeltamaan muutaman litran mansikkaa, miehekäs oli noita 5kg hakenut lähitarhalta.

Z

4 kommenttia:

 1. Ei ole syytä huoleen - värjääminen rentouttaa ja äiti on entistä paremmalla tuulella :) Minäkin ostan tuon tuostakin valkeaa nallea lisää.

  VastaaPoista
 2. Kangaskasa: huojentavaa kuulla, että muutkin:)
  Tui: Kiitos, kiitos:)

  Zelda itte

  VastaaPoista
 3. Minä en ole kokeillut vielä ;) Mutta Hämeestä olenkin kotoisin :D Taidan kyllä vielä tyytyä ihastelemaan sinun värjäyksiäsi, mutta kukapa tietää, ehkä kenties joskus tulee kokeiltua tuotakin :)
  Lila

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.