torstai 23. heinäkuuta 2009

Rähmäkäpälä, kirjaimellisesti!

Totisesti - tänään on hiukan seisottu ja kävelty. Kokonaisen työpäivän verran ja sen kyllä tuntee tassuissa. Kävelen kuin ankka pitkin taloa ja perheellä on hauskaa kustannuksellani. Miksikö näin? No, suuntasin tänään maalta kaupunkiin tapaamaan ystäväkultaa ja voi mitä sainkaan! Ihanan, ihanan Revontulen, juuri minun värini vielä eikä siinä kaikki sillä mukaan oli pujahtanut myös ensimmäinen neulottu tiskirättini. Ystävä taisi ajatella, etten noihin hurahda ollenkaan ellei minua hiukan tuupata. Kiitos kaunein, ihan tippa silmässä tuota huivia kuvasin pihalla, apilat mokomat yrittivät tuolta väleistä tunkea esille, mutta varmasti näette miten upea se on.
Tänään on tosiaan seikkailtu kuin maalaishiiret kaupungissa. Junalla Oulunkylään ja Ogeliin. Sieltä mukaan tarttuivat nämä, suunnitellusti. Eli siis Marks & Kattensin uutta Fame Trend sukkalankaa sekä Zauberballin hekumallinen Crazy-väri. Hankituksi tuli myös kahdet bambuiset Gjestalin sukkapuikot, niitähän ei sukkafriikillä koskaan ole liikaa. Voi taas aloittaa muutamat uudet tuonne koriin, hih! Oulunkylästä suorinta tietä Hakaniemen halliin ja Vihreään vyyhtiin. Siellä osoitin todellista luonteenlujuutta, ei yhtään lankaa. Sen sijaan poistuin Suzannen ruusupuiset ja eebenpuiset sukkikset muassani. Taas saa aloittaa muutamat uudet? Mitä - eikö?On myös syöty, syöty ja syöty. Tämän lisäksi höpötetty, löpisty, jupistu ja pulputettu mielin määrin. Päivä oli mitä rattoisin, kiitos sinulle vielä L. Vain nämä jalkapohjat mokomat ovat nyt tuplapaksut, mutta viis siitä - oli sen arvoista. Ensi kertaan taas.

Huomenissa suunnataan miehekkään kanssa kuhertelemaan kahdestaan, vuorokausi lomaa katraasta, niin ihania kuin ovatkin, välillä tarvitaan pieni henkäisyhetki ja aikaa kahdestaan.

Oikein leppoisaa ja kaunista viikonloppua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.