lauantai 12. joulukuuta 2009

Syksyn Salainen Neuleystäväkierros


Koska Salainen Neuleystäväni on saamansa paketit jo kaikki esitellyt, voinen minäkin vilauttaa raporttia siitä mitä kaikkea tulikaan matkaan pistettyä. Marras- ja joulukuun pakettien kuvat on lainattu ystäväni blogista, koska olen onnistunut kuvat jonnekin hävittämään totaalisesti. Onneksi hänellä kuitenkin sellaiset oli.

Minä siis lahjoin Heidiä

Heidillä on koiria kaksin kappalein, hellyttäviä kiharakarvoja sekä mehiläisiä. Saatuani tiedot emolta, ryhdyin hetimiten salapoliisin hommiin ja osittain nuuskimalla ja osittain ihan vaiston varaisesti paketteja aloin koota.

Syyskuun paketti oli tällainen:


Se piti sisällään Cloverin puikkokotelon, valkoista teetä, Colour Martin bouclemohairia, Vaniljan tuoksuisia kynttilöitä, Myyrä-magneetin ja koiruleille herkkuja.

Sitten saapui lokakuu ja koska tiesin neulomisaikani olevan rajallinen, tein päätöksen, että vain joka toinen kuukausi paketissa olisi jotakin itse tehtyä. Niinpä lokakuussa pakettiin sujahtivat villasukat. Jännitin kovasti ovatko oikean kokoiset ja onneksi olivat, puh!
Lisäksi mukaaan sujahti vironvillaa, neuletageja, bussikortti/-korttikotelo huovasta sekä hauska apinamaskotti, jolla oli kirjailtava ruokalappua. Heidi kovasti pistoilee ja hallitsee ne hommat mennen tullen, toisin kuin minä.

Marraskuu olikin sitten teemaltaan huovutuspainotteinen.Sinne laitoin mukaan Hardanger-lehden, kahdenlaisia huovutukseen sopivia lankoja, ohjelehtisen, Kiroileva Siili-mukin, cashew-pähkinöitä ja pienen rasiallisen erilaisia tarpeellisia neulojan tilpehöörejä. Ainakin minulla ne tuntuvat aina hukkuvan jonnekin, eivätkä ole sitten käsillä silloin kun niitä tarvittaisiin.


Sitten koitti viimeinen ja paljastukseen johtava paketti. Lähetin sen jo marraskuun puolella sillä paketissa oli mukana myös joulukalenteri, jonka halusin olevan perillä heti joulukuun alussa.Tähän viimeiseen pakettiin kokosin sitten riemurinnoin kaikkea mitä mieleen vain juolahti. Väriteema oli valkoinen sillä en halunnut käyttää perinteistä joulun väriä, punaista. Minä olen höpsähtänyt koolailuun ja niinpä pakettiin tuli sujautettua värjäykseen sopivaan valkoista 7veikkaa ja muutama pussi Kool-Aid-värejä, jouluista teetä, suklainen joulupukkitikkari, Heidin rakastamaa valkoista suklaata, Ponyn glitterpuikkoja ja Pentikin huopaenkelit kuusenkoristeiksi.

Itseneulottua oli tällä kertaa Talvihuivin ohjeella GlitterSisusta tehty valkoinen huivi, mukaan pakkasin vielä hiukan lisää Sisua ja Novitan pompulalankaa, jos vaikkapa neuleystäväni haluaisi tehdä asusteita huivin pariksi. Huivin kuva löytyy tästä alta, Heidin Sinna koira oli juuri tuolloin toipilaana ja huivi pääsi parempaan kuin hyvään tehtävään hoivaamaan potilasta.Sinnakin voi jo nykyään paljon paremmin, hieno juttu!

Heidin salaisena olikin todella hauskaa olla, sain hiukan hillitä itseäni, ettei matkaan olisi lähtenyt sekatavarakaupallista kaikenlaista, heh! Samalla löysin mukavan blogin, jota lueskella. Kiitokset Heidille siitä ja oikein ihanaa Joulua.2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanasti kerroit kaikki:) Olit ihana sny jonka olen jo useasti maininnut!! Kiitos:) Tulen myös vierailemaan täällä:) Hyvää joulun odotusaikaa sinullekkin ja perheellesi:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heidi:) Nyt pitää ahkeroida tonttuna sen minkä vain ennättää ennen kuin jouluaatto koittaa.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.