perjantai 25. joulukuuta 2009

Tumpputupa kuittaa!
Neiti Nökön toisetkin tumppuset on nyt tikuteltu. Samalla mallilla eli ei mallia mitä nyt tuo peukalokiila intialaisittain. Lankana näissä käytin Gedifran Riana Coloria, värin nro on 05825. Ei parasta mahdollista lapasiin käytettynä, puikkoihin on suositeltu vitosta, mutta minä jääräpää käytin 3.75mm Knit Pro:ita. Siltikin ovat hiukan sanoisinko hengittävät. Seuraava operaatio lieneekin sitten ohkaisten aluslapasten teko alpakasta, luulen ma. Lanka on myös epätasaista ja varmaankin parhaimmillaan neulepuserossa tai vaikkapa kaulaliinassa. Väri on kuitenkin mitä kaunein, joten eivätköhän nämä käyttöön pääse.

Olen vimmaisesti tikutellut ja ähkyksi itseni syöpötellyt. Samaa on ohjelmassa koko loppuviikko, sunnuntaina kauniiseen kyläkirkkoomme erinomaista konserttia kuuntelemaan. Muuta en ole suunnitellut, ihan vain olla aion, ladata akkuja uudelle vuodelle.

Nuoremmat kissaherrat ovat olleet hauskoja. Nyt kun lunta on aika lailla riittämiin, kulkevat ressut ”villapöksyjään” lumipaakuista irti ravistellen. Onhan se tietysti keljua, kun pitkiin reisi- ja peppukarvoihin takertuu lumipallosia solkenaan. Anni taas ei voi keittiöstä poistua, siellä kun voi milloin vain jokin herkkupala tipahtaa lattialle ja sehän pitää ennättää ensimmäisenä pelastamaan.

Tää jatkaa tikutustaan..


3 kommenttia:

  1. Upeat lapaset, mikäs muuten oli noin viikko sitten kun tänne ei päässyt ollenkaan kurkkimaan. Yritin vaikka mitä kautta ja aina tuli että suojattu, ei lupaa kurkistella.

    VastaaPoista
  2. Teppana: Kiitos:) Omituinen juttu, en ole kyllä salauksen taakse laittanut missään vaiheessa. Olisiko bloggerissa ollut jokin häiriö?

    VastaaPoista
  3. Tulin toivottelemaan antoisaa joulun jatkoa! Ja erittäin hyvää tulevaa vuotta! Yritän kaikin keinoin juhlia pitkän kaavan mukaan tätä vuoden ihaninta juhlaa. Syvimmän joulun ajan pidin koneen visusti kiinni, enkä usko montakaan kertaa avaavani uudestaan ennen tammikuuta.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.