lauantai 19. joulukuuta 2009

Ystäviä kerrakseenYstävyys, se on sitten jännittävä juttu. Se voimaannuttaa ja antaa lämpöä ihan jokaiseen päivään. Olen itse äärimmäisen kiitollinen ystävistäni, heitä ei ole hirmuista määrää, mutta he jokainen sitten sitäkin arvokkaampia. Heitä on löytynyt yllättävistä paikoista, ajanjaksoista ja tilanteista: lapsuudesta, nuoruudesta, töistä, netistä ja jos vaikka mistä ja useimmiten silloin kun sitä vähiten odottaa. Muistakaa te kaikki ystäväni, että vaikka olenkin Euroopan laiskin yhteyden pitäjä, olette sydämessäni aina.

Tuon kuvan ihanan joulukirjan ja kristallienkelin sain M:ltä töistä, hän se aina löytää tiu'un, joka kelloani kilkauttaa (hymyilee tää..).

Toisen ystävän sitten kohtasin taas pitkästä aikaa tänään suuressa kaupungissa Helsingissä. Saamani paketin saan kuulemma avata vasta jouluna, joten en sitä vielä voi esitellä, mutta kiitokset L. jo etukäteen. Teidät muut minä kohtaan vielä ennen joulua.

Tänä jouluna ei tältä pajalta valmistu itse tehtyjä lahjoja, syksy on ollut liian rankka, mutta ajatus varmasti on tärkein, eikö vain?

Tunnelmoimaan vetäytyy....


3 kommenttia:

 1. Ystävyys on lahja ja ystävän lahjat erityisiä!
  Minun hyvä ystäväni ja tukijani antoi viimeviikolla omatekemiään joulukortteja mulle, kun kuuli, etten itse ole niitä jaksanut tehdä ja se oli teko, jolla liikutuin ja itku meinasi tulla.
  Tunnelmallista joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Oli kiva tavata, pikaisestikin.
  Olet oikeassa ystävien suhteen, yritän muistaa heitä muutenkin kuin sydämessä, mutta . . .
  Nettimaailma on tuonut mukanaa monta kivaa tuttua ja ystävää.
  Hyvää joulunaikaa!

  VastaaPoista
 3. Mammutti: Miten lämpöinen teko ystävältäsi, onnekas sinä!

  KristiinaS: Niin oli, todella mukavaa, ei turhan usein tavata. Muista pitää huolta itsestäsi.

  Lämpöistä Joulun aikaa teille molemmille!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.