perjantai 4. joulukuuta 2009

Yllätystä kerrakseenOlipas yllätystä kerrakseen postilaatikossa tänään! Tuli kyllä ihan puun takaa ilahduttamaan. Aivan mahdottoman mukava Sny minulla. Yrittää tosin väittää olevansa hatarapää ja hui hai - sanon minä. Suklaa maistuu tosi makoisalta suussa, vaikkakin kakaraiset niitä yrittävätkin ryöstää aina välillä muutaman. Kynttilät täytyy sunnuntaina laittaa kyllä palamaan ja muistaa samalla noita sotiemme veteraaneja - urheita miehiä ja naisia. Kunnioitan heitä suuresti. Mahtaisiko meistä nykypolvesta olla moisiin tekoihin, mene ja tiedä.

Ihanaa, että on viikonloppu. Jotenkin aivan uupunut olo ja pieni huilaustauko tekee enemmän kuin hyvää. Esikon kanssa leivotaan pipareita ja siivouksia jatketaan, josko vaikka löytäisin lattian tuolta kasojen alta.

Työn alla on maailman puuduttavin tilaustyö: kaulaliina mustasta Sublimen merinokashmirista suoraa 1o1n-neulosta tasan 120cm kuului käsky. Sitä kun motivoituisi tikuttamaan, niin avot!

Edit. tää häärää blogisisustuksen kimpussa ja pahoittelee jatkuvia päivityksiä!

2 kommenttia:

  1. Voi, musta lanka imee kaiken valon. Siispä kirkas lamppu palamaan, musiikkia soimaan, tuoksua kyntilästä tai kukasta eli virikkeitä kaikille aisteille. Kivaa olisi varmasti myös kuunnella kirjaa luettuna? Auttaisiko nämä neulonnassa? Itse toivon, että mustaa voisi neuloa vain kesällä auringon paisteessa, että näkisi oikein hyvin.t. Ruusunkukka

    VastaaPoista
  2. Ruusunkukka: pikkuhiljaa valmistuu ja juurikin noilla antamillasi vinkeillä;) vain äänikirja puuttuu, mutta esikko taitaa hoidella sitä virkaa, äänessä koko ajan..heh.

    VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.