lauantai 3. heinäkuuta 2010

Kuin sieniä sateella

Niin, tässä talossa lisääntyvät niin tuolit kuin langatkin kuin sienet sateella. Katsokaas vaikka!ja sitten nämäEnsimmäiset neljä raahasi tuo Miehekäs Motonetistä kun kerran halavalla sai. Ai miten niin vain naiset toimii niin? En ole vielä koemakoillut, johtuu pääosiltaan siitä, että minua epäilyttää noiden kestävyys ja ovat kaamean surinan ympäröimät. Lienevätkö sitten pistävät ja purevat otukset myös tykästyneet niihin ja luulevat niitä kenties kukkasiksi.

Jälkimmäiset kaksi ovat kyllä sitten ihan minun syntieni jälkiä, tunnustan. Jatkoin pahojani vielä tänäänkin sillä oli ihan pakko uittaa Kujeesta tulleet hyvitysvyyhdit. Kauppa parhaasta päästä sillä minusta mitään virheeksi luettavaa ei ollut edes tapahtunut ja silti ihan pyytämättä tuli merinokashmirsukkalankaa värjättäväksi, oih ja voih ja kiitos! Lisäsin tuonne sivupalkkiin myös muutaman loistavaksi havaitsemani kotimaisen nettikaupan, käykäähän kurkkaamassa muutkin, (ps. tämä ei ole maksettu mainos) tahtoisin vain ainakin itse tukea ennenkaikkea kotimaisia kauppoja ensisijaisesti.

Tää rientää vielä tuonne ihanan aurinkoiseen iltaan.

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti ehdit tuoleilla makoilla värjäilyjen välissä... Niin upeita lankoja tullut tänne viimeviikollakin. Me oltiin ylimääräisessä reissussa viimeviikko ja eilen illalla kotiin tultua piti mennä pihalle raparperisoppa keittämään, tänään heitin joukkoon lankavyyhdin ja arvaat miten homma alkaa riistäytyä käsistä... Jos nyt kesällä kokeilisi kasveilla. Kankaiden aurinkovärjäystäkin aloittelin jo tänään.
  Ihania aurinkoisia päiviä Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Mammutti: Oih miltä kuulostaa, tuloksia sitten roppakaupalla esille meidän muiden kuolattavaksi:)

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja!!! Heh, mukavasti mieskin on "oman osansa" kesään tehnyt ;)) Rentouttavaa sunnuntaita, lämmintä riittää (liiaksikin) joten kannattaa ottaa hissukseen..

  VastaaPoista
 4. bemu: Kiitos, juu ei helteellä kannata liiaksi huhkia.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.