lauantai 17. heinäkuuta 2010

Vetelys

Minä olen nyt ihan vetelys, olo aivan totaalisen laiskan letkeä. Tosin, saan nyt ollakin sillä loppuosa vuosilomastani, kolme viikkoa alkoi juuri. Nukuin tänään pitkään ja olen sen jälkeen pääasiassa vain haahuillut ympäriinsä sekä hätyyttänyt tiehensä yhden ilmakuvakaupustelijan, joka ei tahtonut uskoa kolmen ilmakuvan ennestään olevan jo tarpeeksi.

Kieputtelin myös viimeisen noista aiemmista värjäyksistä vyyhdille. Sai rassukka kuivua hiukan pidempään kuin muut ja taitaa olla nyt aika lailla sopiva.


Cherry Chocolate

Olo on kyllä aika euforinen, tunne ja ajatus siitä, ettei ole suuria velvollisuuksia hetkeen aikaan, on aika mukava. Lasten kanssa olen luvannut Lintsi-reissun tehdä lähiaikoina ja kuun lopussa teemme koko perheen nostalgisen junamatkan Ouluun, syntymäkaupunkiini. Olemme hotellissa yötä ja junalla takaisin. Nykyajan lapset eivät samaan tapaan tule tutuksi esimerkiksi juuri junamatkailun kanssa, kuten vaikkapa minä pienenä. Odottavat jo kovasti matkaa ja onhan se varmasti jännittävää. Ei elämässä aina tarvita kovin suuria ja massiivisia juttuja, jotta elämyksiä saisi. Tosin loppulaskua tuosta Oulun reissusta ynnätessäni totesin, että samalla summalla varmasti tekisi jo melkein lyhyen etelänreissun ulkomaille. Kotimaan matkailu on yllättävän kallista.

Hiukan viilenneen ilman myötä taidan suunnata ulos minäkin, leppoisaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Helposti tulee kyllä lähdettyä ulkomaille lomalle, kun se on halvempaa kuin Suomessa lomailu. Minunkaan 18v. tytär ei ole koskaan ollut junassa, eikä käynyt Jyväskylää pohjoisempana, mutta ulkomailla sitäkin enemmän. Ihan hävettää , kun olen päästänyt asiat noin, itse kun olen asunut lapsena Etelä-Lapissa ja viettänyt muutaman kesän Inarijärven saaressakin.Vaan eipä ole yksinhuoltajana ollut varaa Suomen hotelleihin. Antoisaa ja mieleenpainuvaa matkailua teille :)

  VastaaPoista
 2. Sude: Kiitos kovasti:) Asioihin vaikuttavat aina niin monet seikat ja elämäntilanne.

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä Suomessa reissailusta olen, varsinkin julkiset kulkuneuvot uskomattoman kalliita kulkupelejä perheelle. Täällä poristellaan lankasoppaa ja jos helteet jatkuu, niin samalla ulkolevyllä alan tehdä soppaa myös syötäväksi.
  Hyvää ja rentoa lomailua!

  VastaaPoista
 4. Suomessa olisi monta paikkaa missä olisi kiva käydä, mutta matkailu on tosiaan niin kallista täällä kotimaassa... Mekin reissaamme välillä niin, että majoitumme sukulaisten nurkkiin, niin on reissaaminen hiukan halvempaa;) Ja meille on sukulaiset/ystävät aina tervetulleita, niin että hekin säästävät matkakuluissaan:)
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kallista on matkustaminen, totean sen myös itse. Juuri pari viikkoa kävin tuolla ystävän luona olemassa ja pelkkiin bussikuluihin meni 150€ edestakaisin. Onneksi mikään muu ei sitten maksanutkaan.
  Voi kun minä tulen ihan hulluksi noiden sun ihkulankojen kanssa. Itse en uskalla edes koittaa värjäämistä, jos tuleekin rumaa lankaa.

  VastaaPoista
 6. Mammutti: Vai sinäkin sait sitten porisevan padan pureman;)Mukavia kesäpäiviä vain.

  VastaaPoista
 7. Lila: Tosi, onneksi löytyy kaikkea simppeliä elämystä myös.
  Pirena: Matkustaminen rokottaa lompakkoa sietämättömästi, kyllä näin on. Kiitos vain, uskalla vain kokeilla. Minäkin tekaisin mielestäni ihan koirankakkakökköä muistuttavaa ja näytin sitä miehelle, jonka mielestä se oli oikein mukiinmenevää. Oli ihan pahoillaan kun se peittyi Cherry Chocolateksi.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.