sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Sadonkorjuun aika

Mansikkasuklaasukkaset


Ihmeiden aika ei olekaan ohi. Välillä täälläkin korjataan sukkasatoa. Hullutussukat 2/26 ovat tässä ja valmiina. Kokoa kapeahkon kolmeysin verran, lankana tuota Tinttamarellin Life Style merinoa itse värjättynä. Itselle muistiin puikot 2,5mm ruusupuiset Suzannet, silmukoita puikoilla 14, sopivan lyhyet kesävarret.

Onneksi en ole allerginen lätäköille sillä lätäköityivät aika urakalla, mutta sitä sitten tasaisesti, heh!

Väripataakin olen hämmennellyt taas harvakseltaan ja tuloksena ylhäältä alas järjestyksessä:

Mussukka, Pikku Liisa, Tarantella ja Hups, sattui vahinko!
Ai - miksikö tämä on vahinko? No, ensinnäkin värjäilin tuota Mussukkaa ja väriä hupsahti pataan vähän liiankin kanssa eikä oikein imeytynyt millään kaikki, niinpä sitten hätäpäissäni nappasin kerän valkoista Floricaa ja heitin sen sinne kattilaan kokonaisena. Siellä se lillui kunnes vesi oli kirkasta ja kas tästähän tuli oikein sievä. Välillä sitä tekee vahingoistaan kaikkea muuta kuin vahinkoja.

Onneksi on tänään hitusen pilvisempää, mittari kuitenkin kiipeilee lähes entisiin lukemiin, joten ei juuri helpotusta oloon. Pitää siis luvan kanssa ottaa rennosti.

11 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja ihanan näköisiä lankoja :)

  VastaaPoista
 2. Anneli: Kiitos mukavasta kommentista.

  VastaaPoista
 3. Taas käsittämättömän ihania värjäilyjä! Meillä on tuo kissan ulkoilu tosiaan omien (naapuri) ongelmien takia oltava valvottua ja maatiehenkään ei pitkä matka ole, joten valvonta oltava. Sonffihan on ensimmäiset vuotensa asunut kaupungissa poikani luona ja siellähän ei ulos ollut asiaa. Täällä on pojalla mieli tehnyt päästä pihalle haistelemaan ja "vaari" tykkäisi ulkoiluttaa kissaa (tai toisin päin), Jakkehan ulkoili vain hänen kanssaan. Yritin tutkia netistäkin valjassysteemiä, jossa poika pysyisi... Soodi sen sijaan ei ulos halua, ehkä hyvä niin...
  Helteistä viikkoa tiedossa ja nivelet koetuksella ilmeisesti meillä kummallakin. Hyvää viikon alkua kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat kauniilla värjäyksellä ja nami värjäyksiä, etenkin tuo viimeinen! :)

  VastaaPoista
 5. Mammutti: Samat sanat, jakkusi oli upea! Ymmärrettäviä nuo esteet, itse toimisin samoin tuossa tilanteessa. Pidän peukkuja sopivien valjaiden löytymiselle, toki vinkkaan jos sellaiset löydän.

  ellie: Kiitos:) välillä sattuu ihan vahinkojakin.

  VastaaPoista
 6. Mussukka näyttää hyvinkin komialta meikäläisen silmiin. Ja herkullisen näköiset sukat.

  VastaaPoista
 7. Herkut sukat meinasin minäkin noista sanoa :)! Ja uudet värjäykset taas niin uskomattomia. Vahinkoineen päivineen :).

  VastaaPoista
 8. Neferi: Kiitti vaan Mussukalta samoin kuin sukkasiltakin.

  Anette: Kiittää tää taas kauneimmin:)

  VastaaPoista
 9. IHANAT sukat! Niin herkullisen väriset! Herkullisia sävyjä olet värjännyt itsekin!

  VastaaPoista
 10. KESÄN LAPSI: Kiitos vain, välillä sitä hiukan miettii, täällä taitaa vain vuorotahtiin esiintyä kissoja, koira, sukkia ja värjäyksiä eikä välttämättä ihan tuossa järjestyksessä;) mutta - tätä se täällä on;D

  VastaaPoista
 11. Kaunit sukat ja upean väsisiä lankoja!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.