keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Siitä se ajatus sitten lähti


Reilut viikko sitten osui kuvan villatakki silmiini ruotsalaisketjun liikkeessä ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Laadukasta villaa ja rauhallisen lempeitä sävyjä, mukavan ohut takin alle ja silti hulppean lämmin. Sävyjä ja värejä tuijotellessani alkoi takavasemmassa aivosolussa itää ja kas - tuloksena oheinen vyyhti. Perusnallea tuo pohjalanka. Tästä nyt sitten villatakkiin mätsäävät sukat, eikös juu?

Minut on syysväsymys ja hurja työkiire nielaisseet ihan täysin ja se ei ole kyllä mukavaa sillä tarvitsen määrätyn annoksen minulle rakkaita tekemisiä per ilta, jotta jaksan ja kun ei ole kunnolla aikaa edes värjätä niin ... voi surku! Mutta, jospa se tästä taas syystohinat pikkuhiljaa rauhoittuisivat. Ainakin vitamiinikuuri taitaa olla viisain napata talven varalle.

11 kommenttia:

 1. Tosi kiva villatakki ja lankavyyhtikin on nätti.

  Mulla jäi kommentoimatta tuohon aiempaan postaukseen. Myy toki ylijäämää, ostajia varmasti löytyy noin kauniille vyyhdeille.

  VastaaPoista
 2. Nätti villis ja olet saanut tosi hyvät värit lankaankin. Milläs sä nyt värjäätkään? Ei kai KoolAidilla tuollaisia haluttuja värejä saa aikaiseksi?

  VastaaPoista
 3. enkuli: Kiitos=)
  Tess: Onneksi noita löytää kaupoista, kun ei laiska neuloja (minä) sellaista saa aikaiseksi.
  Lila: Tää hymyilee:)
  KristiinaS: Ashfordin väreillä värjäilen, vielä kun tuo Miehekäs tekisi kellarin kodinhoitohuoneen joskus valmiiksi niin siirtyisin sinne ja tulisin vain hetkeksi välillä pois:D

  Olen kyllä koolaillutkin ja kyllä niilläkin jonkin verran pystyy miksailemaan, muttei kyllä lähellekään näin.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Niin kauniit värit, iski heti meikeläisen sieluun.
  Kyllä kiire ja pimeät märät päivät iskee ihmiseen alavireen. Niitä jokaisen omia "valohoitoja" voimaa antamaan tarvitaan. Jotenkin aavistelisin värjäylsen olevan valoa Sinun syksyysi.
  Voimia!

  VastaaPoista
 5. Hienosti mätsäävät :). Hyvät värit molemmissa.

  VastaaPoista
 6. Voi että on taas kauniin väristä lankaa. Ois kyllä ihanaa neuloa tuollaisista, mut ku ei osaa ite värjätä ja eihän niitä kaupasta saa. Kateellisena vaan täällä ihailen muiden lankoja.

  VastaaPoista
 7. Mammutti: Varmaan meillä itsekullakin kestämistä pimeydessä ja aika-ajoin voimavarat hiukan heikommassa. Tsemppiä ja jaksuja sinullekin:)
  Neferi: Kiitos kaunis taas, jätät aina niin mukavia kommentteja.
  Maila: Kiitos kivasta kommentista. Tyrkkään lähiaikoina jonkinmoisen erän ylimääräisiä myyntiin, alkaa olla kaikki nurkat näitä väärällään:D

  VastaaPoista
 8. Hyvin sointuvat yhteen. Kaunis vyyhti ja neuletakki! Räyhäpellen sukat ovat myös hauskat!

  VastaaPoista
 9. OK, kiitos tiedosta. En mä kuvittelekaan alkavani värjäämään mutta on hyvä tietää millä värillä tulee noin nättejä, joku joskus jossain voi tarvita tietoa.

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.