lauantai 6. marraskuuta 2010

Sopalla Batmanin kanssaVilli mielikuvitukseni on jälleen laukannut ja minnekäs muualle ne tulokset sitten päätyisivät kuin värjäyksiin. Lämpöisen keltaista appelsiinia, tummaa suklaata ja lakritsia langan muodossa. Tai oikeastaan Batman kiitämässä viitassaan meidän kuraisella kylätiellämme, helmat ihan kurasta ruskeana, hih!

Uusi höpö idea muhii jo, katsotaan mitä siitä sitten seuraa, höpsöjä yhdistelmiä varmaan ainakin.

Esikko on tukitädillään, Nökö-neiti kaverillaan yökylässä ja Kepponen saa varsinaista syli/vierihoitoa. Minä puolestani keitin lemppariani eli maailman parasta soppaa . Tässä minun versiossani on mahdoton määrä chiliä ja valkosipulia sekä todella runsaasti katkarapuja. Tämä yhdistelmä takaa sen, että koko 3 litran kattila on yksin minun:) Ja tätähän on ihan pakko syöpötellä koko talon kurjimmassa kunnossa olevasta jättisavikupista, maku on heti potenssiin kymmenen parempi.

Taisin edellisten jämälankasukkien yhteydessä luvata, etten vähään aikaan sellaisia tekisi. Ei pitäisi luvata sillä mitkäs muutkaan kuin jämäsukat sitä tämä täti taas aloitti. Odotan jo kauhulla päättelyurakkaa.

Kaunista ja chilintuoksuista viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihania ideoita pääsi pullollaan:) Voin kuvitella Batmanin viitassaan juoksemaan tiellenne;)

  Jos olisin teillä kattilallinen EI olisi yksin sinun:)

  Mukavaa viikonloppua ystäväni! <3

  VastaaPoista
 2. Lila: Oi, kiitos! Tänne vain sopalle, hih:)

  VastaaPoista
 3. Ihania lankoja sinulla täällä esillä.

  VastaaPoista
 4. Ihanan väristä lankaa, jälleen!

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.