tiistai 23. marraskuuta 2010

Lonkkaa ojennellen

Tunnustan, että vietän tässä viimeistä ylimääräistä vapaapäivääni istuen yhä pyjamassa, edessäni vastavalmistunut kermainen katkiskeitto. Onko rikollista istuksia arkena kymmenen jälkeen yöpuvussa? Öhöm - eikös sitä joskus aina voi ottaa rennosti, lonkkaa ojennellen. No, pikkuhiljaa ajattelin kuitenkin pukeutua ja ryhtyä Pipsa-pyykkäriäni täyttelemään.

Kerin eilen illalla yhden varhaisista värjäyksistäni ja voi pojat - mitä olenkaan ajatellut keitosta tehdessäni!

Vyyhdillä näyttää tältä


Kerällä sitten tältä, pahoittelen salamakuvaaVarsi on aluillaan, joten ehkäpä jonkin ajan päästä valmistakin pintaa. Aika räimeän hilpeältä näyttää, se on todettava.

Sekin on tunnustettava, että vaikken aikonut vähään aikaan jämälankasukkia enää tehdä sellaiset valmistuvat tasaista vauhtia tuolta korista. Ei pitäisi koskaan vannoa yhtään mitään.

Kaksi tuoretta värjäystäkin on esiteltäväksiNew Orleans ja Olivia

Ja nyt kupilliselle kahvia ja päivän touhuihin toden teolla.8 kommenttia:

 1. Mikä ihme se on, jos tähän aikaan on yöpuvussa? Niin olen minäkin, ja lähes joka päivä! Mulla kun on työt aina iltaisin, en pidä kiirettä aamulla heräämisen ja pukemisen kanssa =D Hesari on luettu ja nyt olen kahvikupin kanssa blogikierroksella. Kohta voikin sitten ruveta katsomaan työasioita.

  New Orleans ja Olivia ovat tosi ihania!

  VastaaPoista
 2. Ihanat langat, jälleen! Ei voi kuin hämmästellä.
  Ihan rauhassa vaan pidä yöpukua päällä vaikka iltaan asti ja kyllä välillä pitää saada ottaa rennosti ilman omantunnuntuskia!
  Kyllä teillä varmaan on naurettu kissoja myöten meidän hiirestykselle. Onhan se ihanaa kaikille, kun kissat saa hiiriä pyydystää ulkonakin. Meillä vaan on ollaan sisällä (pakosta) ja yksikin hiiri saa joukkohysterian kissoissa ja ihmisissä. Oikeastaan ihme, ettei meillä ole vuosien aikana ollut kuin silloin tällöin hiiririesaa, vaikka asutaan pellon reunassa. Enkä kyllä yhtään pistä pahaksi hiirien vähäistä määrää, kyllä ne on niin inhottavia eläimiä, mun mielestä.
  Toivottavasti saat ottaa koko päivän rennosti!

  VastaaPoista
 3. Toi New Orleans olisi niiiin mun värinen. Sain eilen valmiiksi sukat ja kämmekkäät sulta tilaamastani langasta!

  VastaaPoista
 4. Vapaapäivinä pitää ottaa rennosti, mikäli se on vain mahdollista. Se kuulostaisi kamalalta, jos vapaapäivänä olisi ahdistunut ja masentunut, kun ei pääse töihin...

  VastaaPoista
 5. Kyllä joskus pitää olla yövarustus päällä koko päivän. Parasta, jos ei edes kampaa tukkaa - ja välillä kaivautuu peiton alle, parasta hermolepoa :).

  VastaaPoista
 6. Voi, voi noita sun ihania lankoja. Olen varmaan moneen kertaan niitä ihaillut, mutta kauniita ne on.

  VastaaPoista
 7. Ihana väriloisto tuo ylin! Tuosta langasta kun laittaa sukat jalkaan, niin ei voi voida kun hyvin, on sellaista väriterapiaa!
  Eipä nuo alimmatkaan hassumpia ole:)
  Mukavaa viikon jatkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, harakiri-lankavyyhti saapui eilen perille! Ihanaa väriterapiaa, pääsi heti puikoille :)

  terkuin TiiMa

  VastaaPoista

Lämpöinen kiitos kommentistasi:) Niitä on aina niin mukava saada ja lukea.